Dalacam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Genelde Landscape ve Astro fotoğraflar çekmeye çalışıyorum. Crop sensör için geniş diyaframlı, ucuz, geniş açı lens almak istiyorum ve bu ikisi arasında kaldım. hiç bir yerde detaylı karşılaştırma bulamadım bu ikisi arasında. Başka önerilere de açığım tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2018 gezerek fotoğraf çekmiyorsan bence tokina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalacam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Ninlempis said: gezerek fotoğraf çekmiyorsan bence tokina. gezerek çekmiyorum, ancak genel fotoğraf kalitesi olarak pancake lens prime olduğu için tokinadan daha iyi midir onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Yemek var diye geldim, tie fightermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar