Sin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bana acil 10-15 yürekli Türk genci lazım perşembe günü saat 20:00 da online olmaları gerekiyor saat 12- 1 e kadar ufak bi iş yapıcaz beraber sonunda bu gönüllü arkadaşalra item para vs.. her bişey vericem... ilgilenenler perşembe günü saat 20:00 a kadar bana ingame mail atsınlar yada tell ile ulassınlar ingame name L'un ozellikle katılacak olan jedi knight ve padawan arkadaşlara ekstradan 2 sey 3 er premium pearl dagıtılacaktır... oalyın detayına giremem sizinde bilmeniz gerekmiyor okadar onemli bi oaly degil haber bekliyorum zengin olacaksınız oyunda unutmayın... iyi düşünün ozellikle jedi apdawan arkadaşlar... istemezmisiniz 50 50 -9 crystallerle grind yapmayı... sadece 3-4 saatinizi vereceksiniz okadar saygılar[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ne işler çevirdiğini tahmin ediyorum.Hadi hayirlisi:)[signature][hline]Akse Xanadu Jedi Padawan Floriel Xanadu Master Doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 hmm acil FRS gerekli lazım galiba. csr-jamess göndersek? :D[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 25 -- arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 neresi duyuru bunun? şu saatte birşey var. Söyleyemem, gelin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 nerede toplaniyorsunuz bi ara ugrayip bakalim bari[signature][hline]SWG - Ugur Mistwalker - Eclipse SWG - Reiken Mistwalker -Eclipse "Artisan - Shipw - Merchant" EQ2 - Reiken - Ranger - Runyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 duyuru işte onemli cagrı acil frs lazım degil kardeism frs ile alaklı degil super bisey yapıcaz yeni buldum frs icin oynamadıgımı herkez bilir zatenkalmıs 28k xp jedi guardian icin enden kendimi exploitle riske edem daha usper bisye yapıcaz katılmak isteyen arkadaslar mail atsınlar adresi wp olarak yollucam bi bina catısında bulusucaz ozellikle niomir akse vs sizler gelmelisiniz[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 tuzak bunlar tuzak. çatıyı yaparken malzemeden çalmışlar. sizi binanın tepesine çıkmaya zorlayıp binanın çöküşünü izliycek i toplu FRS exp kazanıcak adam. kanmayın böle şeylere... :)[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 27 -- arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Teklif için teşekkürler sne.Bu ara işimiz çok gelemeyiz:D[signature][hline]Akse Xanadu Jedi Padawan Floriel Xanadu Master Doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 beyler frs demişken yazayım bu kendi m bh lerini ve padawan arkadaşları öldürmek maalesef exploitten sayılmıyomuş.. csr söyledi foruma da msj attım bi iki player yazdı exploit olmadığını fakat kötü bi şey olduğunu.. p.s.= bende yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 her BH öldürdüğündemi frs exp geliyor. yoksa her BHden sadece 1 kere mi frs geliyor?[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 27 -- arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 bi kac turk genci bulmus anlasilan, terminallerde 511k arkadas, o'nizahmi bile gecmis, tabii force runi oldugundan oldurulmeden kaciyor bide, frf ile bi gang bang yapmistikta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 bende bi 10-15 yurekli turk genci ariyorum, soyle iste 511k/10(15) kisi basi dusen para olcak,arti pvp rating alcaksiniz :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 hatan var o'nizahm 511k cunku onda novice brawler var ben o'nizahm la ayni rankdeyim(exploitsiz yapt1m hhenuz exploit yapabilecek yurekli gencler bulamadim) ama benim mission 526k cunku bende cift master force skill var sp basinda 1k rank absina 100k oluyor bende 226 sp lik force skill var 24 force sensitive village skill 226x1k=226k rank 3 um rank basina 100k= 300k 226k+300k=526k[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ayrica bria ve valclyndaki jedi akrdeslerimizle ortaklasa yaptiginmiz calismalar sonucu bazi buglar tabiki bulduk sistemle alakali henuz exploit etmedik... eger exploit etseydim su anda rank 11 dark jedi overlord olarak geziyo olurdum bizzat telefonda supervisor mark p ye durumu telefonda acikladim.. gelecek sal1 bug fixlencek[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 valclyn daki 3 jedi guardian 2 saat once banlandilar[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 huhuuu olaylara bak. :D brezilya dizisi gibi walla...[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 27 -- Dwinz, 15 Şubat 2005 19:38 tarihinde demiş ki: sadistmisiniz , egoistmisiniz be höyt.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 şu bizim infinity deki guardiani banlamıyolar ya adam pvp falan yapmıyo sadece kendi bh lerini ve guildindeki padawanları kesio 3 günde 1 o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar