Zopik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ilk 19 kişiye tabiki .. almayan kaldıysa ve almak isteyen varsa atıverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=113029[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grekon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 benim yok. yollarsan sevinirim.[signature][hline]Ölümden Korkmuyorum! Sessizce bir düş görmekten farkı yok. Sonsuza dek süren bir rüya... [Cowboy Bebop] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Üyelik sistemi açılsada kurtulsak yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Ben de istiyorum...[signature][hline]Gece biter gece başlar.. Çoktan unutmuşsundur sabahları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Grekon, 12 Şubat 2005 00:44 tarihinde demiş ki: benim yok. yollarsan sevinirim. yollimde direk Grekon yazinca gitmiyo.. Pati@Grekon denedim ona da yok dedi. illa mail lazim sanirim :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 beyler bende de 50 tane var. isteyen söölesin..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 abi niye herkeste 50 tane var ? oynamıyorum ben : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ben bayaa önce almıştım yakın arklar ve isteyenler hariç kimseye göndermedim. zaten mail aldıkça ve arttıkça invite sayısı artıo. biz de maximuma ulaşmış..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 eheh normaldir o zaman. 251 mail var ve bu asıl mail adresim bile değil : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grekon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Zopik, 12 Şubat 2005 01:04 tarihinde demiş ki: said: Grekon, 12 Şubat 2005 00:44 tarihinde demiş ki: benim yok. yollarsan sevinirim. yollimde direk Grekon yazinca gitmiyo.. Pati@Grekon denedim ona da yok dedi. illa mail lazim sanirim :-p [email protected] ;)[signature][hline]Ölümden Korkmuyorum! Sessizce bir düş görmekten farkı yok. Sonsuza dek süren bir rüya... [Cowboy Bebop] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Arkadaslar bende bi arkadasımız sayesınde ınvite yolu ile gmail aldım bende İnvite cıktı isteyen arkadasımız warsa 50 tane invite'm war.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ya forum acılmıstı sanki:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XeX Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Ama sanırım bu 50 invite olayında birini invite ettiğin zaman o başkasını edemiyo... Yanlış biliosam düzeltin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 yanlış. edebilio..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 edebiliyor ama beklemen lazım biz de cat diye invite a baslamadık. bu arada bende de bi 50 tane var. isteyen gondereyim cat cat.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 [email protected] e rica edebilir miyim bi davetiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eeee Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 banada gmail davetiyesi yollarsanız çook sevinirim saygılar... mail:[email protected][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ikinizede gitti. önceki mesajı görmemişim. yeni yolladım onada. kusura bakma arkadaşım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ameni Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ne demiiş atalarımız; biri alır, biri bakar ,kıyamet ondan kopar valla banada gönderirsen sevinirim [email protected] teşekkür ederim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darth_Sidiuos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 bana da gonderirsen sevinirim [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ikinizede gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar