-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Bu filmin hala topici açılmadığını görünce şoke oldum. Bugün gittim, mükemmel, süper, böyle film az gelir. Tüm istanbulda sadece 5 salonda oynuo olması da ayrıca bi rezillik. Filmden çıkarken tüylerim diken dikendi. Gerçekten herkesin izlemesi gereken şiddetle önereceğim bi film. Sosyalist bir anne komadayken doğu ve batı almanyanın birleşmesini, sonrasında annenin bunu öğrenmemesi için gencin yarattığı dünyayı anlatıyor film. (spoiler kavramı yaratmak istemediğimden sadece konusunu söledim, aşırı içeriğinden bahsetmeyelim)[signature][hline]a.k.a wicked "Buck" Kill Bill'de demiş ki: My name is Buck, i am here to f*ck Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 seyretmek istiyorum gerçekten fırsat bulursam işallah[signature][hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 ankarada yok gösterilmio..pff[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 said: OutTrader, 21 January 2004 21:23 tarihinde demiş ki: ankarada yok gösterilmio..pff eveeet yaaaa :([signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 inanılcak gibi deil istanbulda da topğu topu 5 sinemada var, neyse ki biriyle komşuyum, inanılmaz tavsiyeler üzerine gittim ve inanılmaz beğendim, şimdi ben tavsiye ediorum ayrıca küçük bi not; film alman filmi, almanca yani film arkaplanda ingilizce konuşmalar beklemeyin[signature][hline]a.k.a wicked "Buck" Kill Bill'de demiş ki: My name is Buck, i am here to f*ck Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 ya ankaradan bazen nefret ediorum.. filmi cidden izlemek istiodum napiyim bende güneşli pazartesine gitcem.. legendary abi sende amma özendirdin :D[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 bende gittim..beni çok etkilemedi..daha önce buna benzer çok film görmüştüm o yüzden pek etkili olamadı..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 buldum walla divxini izlicem en kısa surede[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 said: OutTrader, 21 January 2004 22:19 tarihinde demiş ki: legendary abi sende amma özendirdin :D walla kötü bi niyetim yoktu :D hade divxiyle iiseyirler[signature][hline]a.k.a wicked "Buck" Kill Bill'de demiş ki: My name is Buck, i am here to f*ck Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 efenim, hala gitmemiş ve gitmek isteyenler var ise söyleyeyim: beyoğlu yeşilçam sineması'nda oynamaktadır bu film. üstelik öğrenci 4 milyon.(tam 5) neyse filme geçelim: gerçekten şukela bir film bu efenim. özellikle bir yandan olaydaki dramı hissettirirken, bir yandan da yaşamdaki mizahi unsurları abartmadan izleyiciye yansıtması harikaydı. gülsek mi, ağlasak mı, gerçekten karar veremedik. görsel olarak da harika sahneler vardı. hele o lenin heykelinin helikopterle götürülüşü görülmeye değer. taksici kozmonotun konuşması, başkan kozmonotun konuşması gerçekten güzel sahnelerdi. alex'in televizyon manyağı arkadaşı da bütün sempatimi kazanmıştır ayrıyetten. filmdeki mesajı çoğu izleyen çeşitli yönlere çekmiş. filmden çıkıp, sosyalizme sövüyor diyen de var, komünizm savunuculuğu yapıyor diyen de.. halbuki bu yorumlar çok saçma. yönetmen her yanıyla böyle bir çizgide olmadığını göstermiş zaten filmde. o duvarın üstünde bekleyen bir hakem edasıyla yansıtmış iki tarafı da. ve sonda alex'in kendi kendine hikayeyi özetlediği bölüm ile de koymuş noktayı: "annem için yarattığım dünya, biraz da hayal ettiğim dünyaydı." hem senarist hem de yönetmen olan insan evladı, aslında burada belirli bir mesaj vermemiş. hangi gözlükle bakarsanız, öyle göreceğiniz bir hikaye koymuş ortaya, ki bunu büyük bir olayı yaşayan küçük insanların küçük hikayeleriyle çok güzel yansıtmış. işte öyle bir film. ne tarz film seviyorsanız sevin, bu film sizi sıkmaz. gerçekten "film" izleyeceğim, mesaj almak istemiyorum diyorsanız, harika bir tat bırakacak damağınızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikiyol Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ay evet evet, ustteki yaziya tamamen katiliyorum, ben de oyle dusunmustum filmi izledikten sonra ne guzel boyle sirin filmler, yasasin avrupa filmleri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 hayır kardeşim, yaşamasın x filmleri. yaşasın filmler. her şeyin taraftarlığını yapmayın yahu. hollywood ise koy sepete değil tabii ama, ayıp da etmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikiyol Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 hollywood filmlerine onyargili yaklasan biri diilim hic, onlari da izlerim yeri geldi mi onlari da severim heralde su siralar cok festivalle icli disli oldugumdan da oyle birden tekrar sevgiyle doldum avrupa filmlerine karsi, onu paylasmisim.. yoksa cok haklisin tabi ki, yasasin filmler demeli.. *! uzlasmaci tavrindan dolayi gonlu ferah, uyumaya gider..* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 adamlar 5 sinemada var diye söyleniyo, bizde hiç yok! :) şimdilik yann tiersen çalışması soundtrackini dinliyorum, divx bulursam izliyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tequilibrium Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Öte yandan film müziği yapmaya gerek duymamış adamlar, Amelie'nin müziğini aynen koymuş final sahnesine... EntResan yanı. Ama o hatun kişinin gülüşü de 10 film müziğine bedel dill desem yalan[signature][hline]how bout equilibrium? i found it via tequila-tequilibrium... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cuttooth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 gülümseyerek çıktığım filmlerden biriydi.. amelie den müzikler kullanılması benim de dikkatimi çekmişti ilginç gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Kesinlikle izlenilmeli (ekşi'den alıntıdır, çok hoşuma gitti;) lenin ve hüzün... salata turşusu... berlin duvarı... lothar mathaeus'un penaltı golü... bu filme gitmeye mecbursunuz! haberiniz yok![signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 eski değil mi o ?[signature][hline]Every fart has a beginning. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 film 2003 yapımı. ben de yenilerde izledim gerçekten eğlenceli ve yer yer de hüzünlü bir film berlin duvarı meselesini bayağı iyi ele almış da diyebilirim fırsat bulursanız izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 hmm bende merak ediyor gibiyim güzelmiydi bari?[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:157/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Bunca olumlu eleştriye karşın güzel miydi diye sorman garip ama ben tekrar söyleyeyim, film muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Prime Maxde gösterildi zaten takrar gösterirler.[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar