DdevilL Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Ben bu telefonu almak istiyorum ama hiç bir bilgim yok. Hiç kullanan var mı? Lütfen söyleyin[signature][hline]İmza Yok!?!?!?!?!!??!!??!
huun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 gecenlerde bir arkadasim almisti 3-4- gun sonra sorun cikardi . serviste c65 lerden gani gani varmis . sanirim biraz sorunlu bir telefon . zaten hemen degistirdiler arkadasinkinide .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
DdevilL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Peki arkadaşın nerden aldı iyi bir yer bilmiyorum alabilecek. Tekno sa gibi düşündüm ama orası çok kazııık. Nese saol vcbın için
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Ben kullandım bir ara, sorun çıkarmadı.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o
Öne çıkan mesajlar