DdevilL Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Ben bu telefonu almak istiyorum ama hiç bir bilgim yok. Hiç kullanan var mı? Lütfen söyleyin[signature][hline]İmza Yok!?!?!?!?!!??!!??! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 gecenlerde bir arkadasim almisti 3-4- gun sonra sorun cikardi . serviste c65 lerden gani gani varmis . sanirim biraz sorunlu bir telefon . zaten hemen degistirdiler arkadasinkinide .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DdevilL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Peki arkadaşın nerden aldı iyi bir yer bilmiyorum alabilecek. Tekno sa gibi düşündüm ama orası çok kazııık. Nese saol vcbın için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Ben kullandım bir ara, sorun çıkarmadı.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar