Popeye Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: Mandooo, 16 Şubat 2005 00:43 tarihinde demiş ki: bir şeyler demiş işte, mesajını silmek zorunda oldugumdan alıntı yapamıyorum şunu yazmaya gerek duydum bakın türbana ne kadar karşı olsanızda hakaret etmeye hiç ama hiç hakkınız yok bu foruma üye olanlarında annesi,kızkardeşi veya eşi veya sevdigi bir yakını türban takıyor olabilir eger eleştirecekseniz düzgün ve mantıklı bir şekilde eleştirin hakaret ederek degil devamında siteden uzaklaştırılacak bunu yapan üyeler.[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 valla 8 yılda bitiremeyip atılma dersten geçememe dönem tekrarı fln elalem diyorki nede olsa ben bitirene kadar kasıcam 8 sene kasıcam sonra bitiremessem 1-2 seneye kalmaz gene af cıkacak geri dönücem sürekli af çıkıyor her gelen yönetim 1-2 kere yapıyor daha çok oy alıcaklar ya yapmadıkları halt kalmıyor şimdi akp hükümetide ufaktan bu işlere girişmeye başladıgı için af kapsamına almıştır türbanı 1 yıl sonrada türba nserbest bırakılır merak etmeyin ab ye bi girelim nede olsa ab ye girmeyi başardık artık bu millet 1 dedigimizi 2 etmez değiştir allah değiştir[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bi sürü şey yazdım ama sildim gerek yok diye. hreşeyide paylaşmak gerekmiyor. ancak şunu belirtmeden geçemiycem. AB de uygulanan yasak , "dinsel bütün sembolleri" kapsıyor. ancak işin garibi türbanın bir sembol değil , dini bir gereklilik olduğu. Elbette suistimal edenler var. ancak bunun tümden kapatılması , futbolda seyircisiz oynama cezasına benziyor. temizleyemiyorsan, toptan yoket[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 25 -- arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Erkan Mumcu duyduguma gore AKP'den daha liberal yonde bir dusunce yapisindaymis. Acaba alternatif bir parti baslatacak mi? gorecegiz. Su Turkiye'yi batiran 90'li yillarin partilerine katilmasinda ne yaparsa yapsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: tunch, 16 Şubat 2005 02:20 tarihinde demiş ki: ancak işin garibi türbanın bir sembol değil , dini bir gereklilik olduğu. tartışma yaratmak için demiyorum ama ilahiyat fakültelerindeki proflar televüzyona çıktığında gereklilik olmadığını söylüyorlar.. kuran dakapanmak yazıyor galiba tam bilmiyorum ama onlar bunun çarrpıtıldığını , gerekli olmadığını söylüyor..[signature][hline]lölö mustafa.. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 1. türbanı, dini ve siyasi sembol yaptılar, bu koccaman bir gerçek. bu kadar bastırılmasının sebeplerinden birisi de bu. (3. maddenin uygulanmamasının sebebi de bu sanırım.) 2. yapılan bir işin dinin gereği olması o işin yapılmasının yasal olduğu anlamına gelmez. (birisi kalkıp ben X dinindenim çıplak gezmem lazım dese çıplak mı gezecek? -ve evet din ve vicdan özgürlüğü X dinini de kapsar.) 3. İslam alimi değilim ama bildiğim kadarıyla, zorunlu olan saçlarını kapatmak(gerçi bununda yorumları varmış neyse.) türban takmak değil. saçları kapatmak için illaki türban takmaya gerek yok. türban yerine şapka kullanan örneklerini görüyorum. gayet güzel bir yöntem. 4. e bırakın affedilsinler ne olacak, kurallara uyan giysiyle gelenler gelsinler okula, kime ne? yarım beyinli 3-5 gerzek kafalarındaki şeriat fikirlerinden vazgeçseydi, birileri inançlarını gözünü hırs bürümüş şerefsizlerin mezesi etmeseydi laikliği anlayıp sindirebilseydi ne bu saçma yasak olurdu ne de böyle gerzek gerzek sorunlar.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ![/small [Bu mesaj Rahan tarafından 16 Şubat 2005 02:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Yanlız ben şeyi anlamıyorum ya helal olsun.. Düşüninki zamane [hline]lölö mustafa.. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 basın toplantısında zaten alternatifsizlikten dolayı duyduğu sıkıntıyı dile getirdi. bakarsınız yine birileri pohpohlamıştır parti kurdurmak için. e hazır milletvekilliğide var.[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 25 -- arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 fistan , o kanun kac senesinde cikmis ? turbanla okula gitmek ne zaman yasak! olmus ? ayrica basin ortulu universiteye oraya buraya girmenin hic bir cezasi yok . sadece yonetmelik tuzuk vs gibi gel gec seylerle engel konmus . anayasada basortusuyle ilgili acik bir hukum yok . sapka konunuyla hic alakasi yok . sapka kanunu : Kanun No 671 : Şapka Giyilmesi Hakkında Kanun,28 Teşrinisani 1341 Madde I - Türkiye Büyük Millet Meclisi azaları ile idarei umumiye ve mahalliye ve bilumum müessasata mensup memurin ve müstahdemin , Türk milletinin giymiş olduğu şapkayı giymek mecburiyetindedirler . Türkiye halkının da umumi serpuşu şapka olup buna aykırı bir alışkanlığın devamını hükümet men eder . Madda II - İşbu kanun neşir tarihinden itibaren muteberdir . Madde III - İşbu kanun Büyük Millet Meclisi ve icra Vekilleri Heyeti tarafından icra olunur . daha sonra cıkarilan cesitli kanunlarla ceza olarak hapis ve ya para cezalari getirilmis ancak bu kanun ciktigi yillarda bile duzgun bir sekilde uygulanmamis . simdi seni beni hepimizi hapise gondermesi gereken ama gondermeyen bir kanuna dayanarak anayasada turbanla ilgili madde var diyerek kagit uzerinde hakli cikmissin guzel ama engellemenin bu kanundan kaynaklanmadigini da biliyorsun di mi ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 sanırım sırf öğrenci affı değil sorunu bir çok sorunu biriktirdim en sonunda dayanamadım istifa ettim diyor ekrandan gördüğümüz kadarıyla dürüst bir adamdı bence bir kayıp oldu belkide anapın başına geöer diycem ama liderlik özelliği yok[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 acıklamalarında alternatifsizlik uzerinde durmakta,bana yeni bir olusum sozkonusu gibi geliyor.Turban meselesi ve affı dusunursek eger,kapanmak basortusu kullanmak ve turban farklı seyler diye biliyorum.okullara turbanla girmenin yasak olması yonetmeliklerle belirleniyor anayasa da bunun icin bir kanun yok diye biliyorum.Af konusunda aftan faydalanmak isteyen nedeni trban olmayan ogrencilerin cogu da nasıl olsa af cıkacak zihniyetinde insanlardı.Ben turbanlı ya da turbansız bu affa tamamen karsıydım.Birini cezalandırıyorsan onu neden affedersin? mesela mahkumiyetlerde iyi niyetten oturu oluyor mahkum gayet iyi hal ve hareketlerdedir ve af cıkar ama af cıkan mahkumların cogunun da geri dondugunu goruyoruz.Peki ogrencinin iyi niyeti ne? Boyle birsey soz konusu degil.O kadar sene sallama sen okulu sonra bitireym elmde diploma olsun af cıksında diye bekle.Bana gore ogrenci affı sacma birsey.Tekrar erkan mumcuya donersek;yakında yeni bir olusum icine girebilir ama yeni olusumu kendisi mi yapar bilemioyrum,yaparsa husrana ugrayacaından eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Açıkçası konu aslında görüldüğü gibi değil bu sadece bir gölge oyunu ve diplomasinin ağır bastığı bir plan tabi şimdi bunu burada söylemek beni yörüngenin onuncu köyüne yolladığı icin diyebiliceğim sadece bu şekilde olayın yürüyeceğini zannetmiyorum nokta[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Ya Erkan Mumcu türkiye tarihinde bakanlık tan bakalnlığa en çok atlamış bakanlardan biri. bir sürü bakanlık koltuğuna oturdu. Bu adam daha bulamadı gibi kendini. 1-2 gün sonrada başka bir partyden görürsek şaşırmayalım. Vardır onunda bi bildiği. ERdoğan bile burda yokken bakanlıktan ayrılan birinden herşey beklenir.[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu.. [Bu mesaj SteelBB tarafından 16 Şubat 2005 12:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 arkadaşlar öğrenci affının amacı bariz okuldan çeşitli nedenlerden dolayı atılan türbanlıları tekrar üniversiteye geri almak ve gelecek seçimlere hazırlık. bunu görmemek için aptal olmak lazım herhalde. Bu olay neden bu kadar büyütülüyor anladım. Türban takan takar kardeşim, üniversitelerde bu bariz dini simge haline getirildi, bunu o türbanı takan da biliyor, takmayan da. Buna karşı yasa çıkartıldı, hükümet elleşmeyi çok seviyor bu konuda, siyasete dini karıştırmak çok hoşuna gidiyor. Yani ünilerde ve kamu kuruluşlarında takmayacaksın kardeşim türbanı bu kadar basit ya. Kendi inancınsa kendi inancın çevremde birsürü türbanlı insan var,saygı duyuyorum tabi. İşyerinde, şurda burda, halka açık alanlarda, çarşıda pazarda takmak serbest işte. Bu kadarı yeterli bence. Erkan mumcuya gelince, daldan dala konuyor. Şimdi ise Anap'ın başına geççek diyolar bakalım...[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 iran olunmaz iran doğulur arap olunmaz özenti olunur hurma arabistanda yetişir memleketim insanı mübarek yemek der ramazanda sofralara hurma gelir başörtüsü takılır anormal değildir türban takılır din siyasete alet edilir propaganda heryerde devam ettirilir sokakta yürürsün devrim diye yersin copları heryerine heryer dolar ninja kamu kuruluşuna bile girerler ..çıkarlar... atılırlar... 1 fiske yemezler niye? dikerler tapusuz ruhsatsız gecekondu gibi camileri yıksın yiyosa bi belediye başkanı versin emri? seçimlerde dagıtırlar tapu sözlerini alırlar fakirin oyunu sonra yıkarlar evleri atarlar sokaga nerde bu işin sonu? Dindar geçinip kendini böyle lanse ettiren asıl şerefsizdir. Din dedigin seninle Allah arasında olan bir köprü değilmidir? İnancıma göre bu dogrudur diyorsun Kuralları takmayıp başıan buyruk yaşıyorsun Bre cahil sen hiç mi bilmiyorsun İnsan olmak okumak öğrenmek en büyük ibadet değil midir? Okumaktan kendini mahrum edip Propaganda yaparken iyidir Senin ekmeğine yağ süren gene senin gibi cahillerdir. daha da uzatabilirdim amma velakin bukadarı kafi diyerek bitirem sözlerimi.[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bizim din hocamız anlattı valla baya kültürlü bi adam bilenler vardır belki sj den ethem hocayı, çarpıtılan bir çok şey gibi buda böyle çarpıtılmış ( namaz kılmanın zorunlu gösterilmesi vs. ) kuranda örtünün yazıyormuş yani cinsel organları açık bırakmamamız gerektiği anlamında fakat bazı eski kafalılar bunu çarpıtıp bu hale getirmişler zamanında, şimdi sıkıysa anlat.[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 örtünmenin anlamı açıktır cinsel organlar vs. ye 2-3 yaprakla kapatıp örtünme olmaz[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Olur. Kısmen olur ki şu an örtünenlerde kısmen örtünmekte. Diyosunki gözleri bile açık olmasın eldiven falan giysinler. Ooldu. Bunu bence türban tartışmasına çevirmeyelim. Türban dini ve siyasi bir sembol olarak kullanıldığı gibi dini ve siyasi konuları paticikte tartışmak yasaktır. Paticikte yaptırım gücüm olsaydı Erkan Mumcu ile alakalı olmayan türban tartışmasına kayan tüm mesajları silerdim.[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Abandoned, 16 Şubat 2005 17:51 tarihinde demiş ki: Bunu bence türban tartışmasına çevirmeyelim. Türban dini ve siyasi bir sembol olarak kullanıldığı gibi dini ve siyasi konuları paticikte tartışmak yasaktır. Paticikte yaptırım gücüm olsaydı Erkan Mumcu ile alakalı olmayan türban tartışmasına kayan tüm mesajları silerdim. Forum kurallarından bir buklet: Forumlarımızda hiçbir üyenin özgürlüğünü kısıtlayacak veya uygun olmayacak davranışlarda bulunmayacağınızı kabul etmiş oluyorsunuz. Ayrıca diğer forum kullanıcılarını bezdirici, huzursuz edici, korkutucu davranışlarda bulunmak; kanun dışı , zarar verici, tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karşı, müstehcen, kaba, nefret dolu yada çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, ırk ayrımına yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak, siyasi içerikli propaganda yapmak, herhangi bir yasa dışı örgüt döküman/dökümanları yayınlamak ve/veya bu konuda herhangi bir açıklama yapmak, herhangi yasa dışı bir örgüt/kurum/kuruluş üyesi yada sempatizanı olmak, Atatürk ilke ve inkilaplarını ve Türk milletini rencide edici/edebilecek unsurları, Anayasanın değişemez/değişmesi teklif edilemez kelimeleri ile güvenceye alınmış konularını tartışmaya kalkmak, paticik.com'dan yetkili bir kişi gibi davranmak. Verilen hizmetleri, paticik.com temsilcilerini, moderatörleri ve diğer forum kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek; bilerek yada bilmeyerek herhangi bir yerel, bölgesel yada uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğnemek kesinlikle yasaktır. Forumlardaki Nickname(kullanıcı adı)'inizi kullanarak gerçekleştirdiğiniz her hareket ve bağlantıdan tamamen kendinizin sorumlu olduğunuzu kayıtsız şartsız kabul etmiş oluyorsunuz. Sanırım ayrımcılık yapmadıktan sonra din de tartısılır siyaset de.Ben henuz burada yeniyim bir kac hafta kadar oldu geleli.Daha eski arkadaslar bilirler sanırım.Yanlısım varsa duzeltin lutfen. Sevgiler saygılar.. [Bu mesaj mrproblem tarafından 16 Şubat 2005 18:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: nedanko, 16 Şubat 2005 02:38 tarihinde demiş ki: said: tunch, 16 Şubat 2005 02:20 tarihinde demiş ki: ancak işin garibi türbanın bir sembol değil , dini bir gereklilik olduğu. tartışma yaratmak için demiyorum ama ilahiyat fakültelerindeki proflar televüzyona çıktığında gereklilik olmadığını söylüyorlar.. kuran dakapanmak yazıyor galiba tam bilmiyorum ama onlar bunun çarrpıtıldığını , gerekli olmadığını söylüyor.. bir kaç kez kurandaki ilgili ayetleri buraya c/p yaptım. google da bi aratın görürsünüz. tam bilmediğiniz konulardada yorum yapmayalım. da tabi konumuz o değil. yukardaki mesajlara tamamen katılıyorum. siyasi bir sembol haline getirerek , kapı önlerinde öle oturma kakma eylemleri yapanlar , insanları hem dinden , hemde (haklı haksız o tartışılır) kendilerini kanundan , ve devletten üstün gösterip , halk içinden geliceğini sandıkları desteğide engellemiş oluyorlar. Camiilerde falan hocalarla sohbet edildiğinde söylenen şey şudur. "Yaşadığın yerin yasalarına uyucaksın. çıkar diyorsa 2-3 saat çıkartıcaksın. zaten başörtüsü saç gözükmesin diye değil , bir karakter ve inanç meselesidir." [signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 27 -- arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz! [Bu mesaj tunch tarafından 16 Şubat 2005 19:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Umuyorumki kişilerin değil siyasal ihtiyaçların gerektirdiği bir siyasi muhalefet partisi kurulur.Ülkenin ve yalaka medyanın buna çok ihtiyacı var.Şu anda aktif muhalefet yapan hiçbir parti bulunmamakta ve sınırsız AKP iktidarının sınırını belirleyecek bir parti hem halkın hemde ülkenin geleceği açısından çok gerekli.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 arkadaş tekelcilik sorunusa değinmiş sanırım. Ama bi dön bak bakalım geriye. Bu güne kadar tekel ci olup da türkiyeyi bu kadar iyi duruma getiren bi hükümet varmı?![signature][hline] Bir Steel BrightBlade Sözü ; "Est Solarus Oth Mithas" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Neyi iyi duruma getirmiş.Medyanın pohpohlamalarına,üçkağıtlarına,tekelci partinin arkasında olanlara inanılıyor sadece.Yıllar önce camileri kışla,minareleri süngü olarak gören başbakanımızın bugün çok fazla değişeceğini sanmıyorum.Sonuçta kışlanın içindeki askerler güçlenince işgalede başlar,devriminide yapar,yeterki ortam uygun olsun.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 böyle giderse kendıne dokunuldugunu hissederse zaten ordu direk basar darbeyı bakalım ondan sora ne olucak ya[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 kisa bir erkan mumcu tarihi 1- buyuk tarikatci takunyali (fotograflarida var bole) 2- buyuk ilerici 3- tekrar dinci (Akp) 4- bir daha batili yemisim seni tek kas erkan[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar