Neron Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 kurtlar vadisinin yeni cdsinin aldım[müzik].Dinlemek için tıklıyorum dat dosyası filan dio ve listeden program seçme hedesi çıkıyor ve ben winamp'a tıklıyorum çalmıyor neden ?[signature][hline]Herkez bir hayat biçimini seçer, ve o hayatın bedelini öder.. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 dat video formatı diye biliyorum.winamp destekliyormu ama onu.windows playerda gayet guzel calısıor[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 .dat data nın kısaltılmışıdır . her türlü dosya olabilir. buna video diyerek genelleyemeyiz.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 wmp'da calısmadı ?[signature][hline]Herkez bir hayat biçimini seçer, ve o hayatın bedelini öder.. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 şimdi elindeki cd .dat ise ve calısmıyorsa bi ihtimal dosya zarar görmüş olabilr. ha eer zarar gormedıyse ben sana bi program önericem onu dene. programınn lınkını falan bulamadım nette ama sen download edicek bi yer bul bi de öyle dene Xing Mpeg Player böyle bi program vardı bazı .dat dosyalarını açıyordu normal playerların acmadıgı. yani şöyle mesela bir film Vcd Formatındaysa bilgisayar acmıyordu ama bu program vd formatlı .dat dosyalarını aıyordu. belki sana yardımcı olur. ara bunu.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 tşkler denicem.[signature][hline]Herkez bir hayat biçimini seçer, ve o hayatın bedelini öder.. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 kopya korumalı cd lerde olabiliyor o. bir zamanlar haluk levent in cd sinde de aynı olay vardı. program harici birşey ile çalmaya çalışınca bozuk çalıyordu meret. xing audio cathalist 2.1 bul bi yerden. onunla mp3 yapıp dinleyebilirsin. onun dışında müzik setinde sorunsuz çalışacaktır cd ... edit : kopya korumalı dediğime bakmayın. mp3 e çevrilmesin diye yapmışlar muhtemelen ama pek becerememişler. yoksa takır takır kopyalanıyor. [Bu mesaj Zopik tarafından 17 Şubat 2005 16:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar