froyt Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Albüm son albümlere göre daha hızlı olmuş.Albümün soundu A Blaze In The Northern Sky ve Under A Funeral Moon tarzında birşey olmuş.Albümdeki riffler Transilvanian Hunger tarzında.Parçalara yine garip garip isimler koymuşlar.Dinleyin tavsiye ederim[signature][hline]Psikoz grubu davulcusu froyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
froyt Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 pardon unutmuşum :) 1-Order of The Ominous 2-Information Wants To Be Syndicated 3-Sjakk Matt Jesu Krist 4-Straightening Sharks In Heaven 5-Alle Gegen Alle 6-Man Tenker Sitt 7-Sacrificing To The God Of Doubt 8-Hate Is The Law 9-Rawness Obsolete[signature][hline]Psikoz grubu davulcusu froyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 fenriz daatıyo gene bu albumde de[signature][hline]save a cow, eat a rapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 kesinlikle harika bi albüm adamlar ruhlarını koymuşlar şarkılara.. Darkthrone en sevdiim gruplardan biridir.. Nocturnal Culto ya taparım![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! [Bu mesaj Mortis tarafından 15 Şubat 2005 22:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Çok saglam harbi black metal gruplarından biridir. Gerçekten black metal tarzım olmasada bu adamlara saygı duyuyuorum cok ıyı sekılde ortaya koyuyorlar muzıklerını. Ayrıca Nocturno Culto,Fenriz gibi baba adamlar var. Bide arkadasımın hediyesi olan Preparing For War'ın orj. albumu var arada dınlıyorum :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bak baba gruplarmızdandır. albumu edindim ama dinleyemedim henuz. ilk fırsatta yazıcam yorumumu.[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 bildiğimiz darkthrone bildiğimiz fenriz ;) hiç birşey kaybetmeden hala aynı kirli sound.. satyr gibi bozulmasınlarda.[signature][hline]Shaem =Al'akira-Tauren Shaman= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 son albümü dinleyen var mı? benim hoşuma gitti. başkalarının yorumlarını merak ediyorum. gerçi eski albümlerin sounduna göre biraz daha gıcır olmuş gibi. ama yine güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar