korneroth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 YAW BEYLER JAPON SERVERINDA Bİ İNKİLİZCE YAPAMADIM TELEPORT KAPILARINI.....AYRICA HEPİNİZ İNSANSINIZ YOKMU ARANIZDA ORC OLAN VE LVLİ 61 OLAN=?BEN 49 UM DHA=)
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Arkadaşlar anlayan varsa söylesin eskiden launherda yeni yılınız kutlu olsun,iyi tatiller gibi bişi yazıyodu şimdi bakın THE KING RETURN yazıyor.Tamam benden bahsediyosa neden oraya yazmışlar anlamadım utanırım ben :-p[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL_TR CLaN :Hiç Olmadı...... LvL :6x Blade Master Warior
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 ne artık sonudan ve nihayet benimde bir clanım var :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL_TR CLaN :TnT LvL :6x Blade Master Warior
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Burial... Aferin sana :D[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
Öne çıkan mesajlar