BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 offfff Need lvl 62 need lvl 62 :D:D:D[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL_TR CLaN :Hiç Olmadı...... LvL :6x Blade Master Warior
tosun_pasa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 o da olur zamanla. o resseri buldun ya bana elimden gelse benim experience'leri verirdim sana valla.. : )[signature][hline]hakiki tosun pa$a benim!
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 lvl yalan arkadaşlar az önce partiden attılar :(:(:((Az kaldı bıraktırcaklar bana bu oyunu):(:(:([signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL_TR CLaN :Hiç Olmadı...... LvL :6x Blade Master Warior
KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Terbiiikk ve Alkıışş Şak Şak Şak ŞakŞakŞakŞakŞakŞakŞakŞak Darısı bizimde başımıza... Bu arada sayın fatihkaraca, özel olarak bekleniyosunuz.[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur.
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 La kutlaya kutlaya bitiremedinis adamı ;) Bende 54 üm ne var yani bunda!! :hmm: *!Kıskanır* Şaka tabi:D[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu..
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: KaKsi, 15 Şubat 2005 18:09 tarihinde demiş ki: Terbiiikk ve Alkıışş Şak Şak Şak ŞakŞakŞakŞakŞakŞakŞakŞak Darısı bizimde başımıza... Bu arada sayın fatihkaraca, özel olarak bekleniyosunuz. Özel olarak nereye bekleniorum :-? Böyle deme millet yannış anlıcak :lol:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 15 Şubat 2005 18:37 tarihinde değiştirilmiştir]
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 uheahuea. büyük ihtimal partye :P[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu..
Zuxxi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 tebrikler burail.ben newzat. :P[signature][hline]Name.......Gril_Of_The_Satan Server......Ares Char........Paladin-Buffer LvL..........6X
saruman204 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 kusura bakma buri. zülkani benim pcden giris yapmis.neyse ben newzat tebrikler. gelde nova vercem eline BF da
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Newzat bu günki lunar warda yanımda ne güsel kestiler seni otrup izledim çok zewkliydi :D:D:D:D:D[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL_TR CLaN :Hiç Olmadı...... LvL :6x Blade Master Warior
AresMajere Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Solo golem :D zankfein diyor ben bilmem :rock:[signature][hline]Server: Ares1 & Ares2 Nick: AresMajere Race: Human Class: Priest (Buffer & Massive Healer) lvl: 5x Clan: Eternals
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 lam vktk :D sende 60 olmadan once imza kismina clanini fln yazmiordun :) 60 oldun bakiorum yapiorsun reklamini :D adama np np diosun, sen czde xp partysinden cikmiosun la :D zz[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Ne abi bu ya ipini kopartan lvl 60 oldu :D[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu..
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ahahehae :D[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Azz Kaldi Bende Gelcem :D Japo koda 41 oldum diezde 55 Areste 53 :D[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:LvL Önemli Deil Japonlar Beni cok sevio bende onlari. Clan:Epicurean NP:Farketmez Clan Grade 2 :D Not:I love Japan. Japkoda Oynuyorsanız Sakın Türk oldugunuzu saklamayın eger i am from USA derseniz kimse sizle konusmaz Türküm derseniz Kral Ediolar :D
vktk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bütün xp partyleri benden soruluyor cz de :) 62 ya kasacağım :) zaten 3 4 güne kalmaz 61 olurum. imza yazmıyordumda senden gördükçe gaza geldim :P ya screen shot nasıl ekleniyor. keeper ı kesişimi koyayım :P[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Lifestoned Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 olm keeper deme.. $erefsiz bizim adamlar ya :D sen git pianayi bas, n00blara nova yagdir :D cagirsinlar keeperi kescez die.. partye almasinlar, ustune ustluk guard caksin.. of of :D gitti guzelim np'ler :D[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ben olsam 4 5 parti toplarim Defensive Warrior 3 4 Mass healer giderim Sundiesi Keserim CZ de 100m cıkıo dagıtırım 10 15 m millete kalanda benim :d karizmada olur[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:LvL Önemli Deil Japonlar Beni cok sevio bende onlari. Clan:Epicurean NP:Farketmez Clan Grade 2 :D Not:I love Japan. Japkoda Oynuyorsanız Sakın Türk oldugunuzu saklamayın eger i am from USA derseniz kimse sizle konusmaz Türküm derseniz Kral Ediolar :D
vktk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 herneyse o halde dün gece diamond ring düştüğünüde söylemeyeyim :P[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Lifestoned Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 nihahahah o kdr kolaymi la sundriesi kesmek :D humanlarin eli armutmu toplucak :D gecende koye rush yaptigimzda tek nova ile 1854 dmg werdim sundriese :d arada garibanda kaynami$ :D[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 5 tane Assian Rahat alır onu 1 dk icinde[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:LvL Önemli Deil Japonlar Beni cok sevio bende onlari. Clan:Epicurean NP:Farketmez Clan Grade 2 :D Not:I love Japan. Japkoda Oynuyorsanız Sakın Türk oldugunuzu saklamayın eger i am from USA derseniz kimse sizle konusmaz Türküm derseniz Kral Ediolar :D
vktk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 !!!!!!!![signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Lifestoned Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Ne alır Tabi %10 Canının alan Cakar Sonra %5 ligi Cakar %75 i gittimi Sonra Spike Thrust Bitti gitti.[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:LvL Önemli Deil Japonlar Beni cok sevio bende onlari. Clan:Epicurean NP:Farketmez Clan Grade 2 :D Not:I love Japan. Japkoda Oynuyorsanız Sakın Türk oldugunuzu saklamayın eger i am from USA derseniz kimse sizle konusmaz Türküm derseniz Kral Ediolar :D
KaKsi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: fatihkaraca, 15 Şubat 2005 18:37 tarihinde demiş ki: Özel olarak nereye bekleniorum :-? Böyle deme millet yannış anlıcak :lol: Hehe Özel mesajı çaktım sana :)[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur.
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 helal olsun beh =)[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Öne çıkan mesajlar