Lonely Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Canımız arkadaşımız burial, int fukurası charını level 60 master yapmış. Hayırlı olsun buri :D[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
TRibula Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 hayırlı ossun bizden de tebrikler iletiniz kendisine...[signature][hline]Sever:ares1/2 ID:_TRibula_ LVL:3x Assasin Clan:The_Army_Of_Turks
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Sevgili Onur'cuuuum :D Yürekten kutluyorum. İlk başladıım zamanlardaki yardımlarından dolayı sana teşekkür ediyorum. Umarım seni Çok iyi bir clan da görürüz. Tebrikler :)[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Yalnız adam clana girmeden levelini 60 yaptı.. Harbi böyle adamları azminden dolayı tebrik etmek lazım :D Onur, dün SlashTown clana almak için fellik fellik warrior arıodu başvur bi :)[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Warriorlara laf yok!!!!!!!! Kaat helva kılıklı sey. Lard orc yanında osursa ölüyosun. Bi de int'im yüksek diye geçiniyosun. Git üstüne başına bişiler giy. Paper mage'mişşşş yürüüüü :)[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Muhahaha. Sabret olm level 60 olduğumda seni tek nova ile indirdiğim zaman ne diycen bakalım :D Hesapta warriorsun. Bi vuruşun 700 dmg verio. Ben bi blast çakıyorum 1200 damage koyuyorum. :D Yürrüüü at arabası.. :lol:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 hayırlı olsun lvl 60ta kitlendim kaldım ben lvl 41 de hiçbirşey kesemiyorum tek başına partylerde almıyorlar lvl 45 diilim diye ne kesicem bi akıl verin bari hazır bulmuşuz lvl 60 mage i soralım.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
vktk Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 e hayırlı uğurlu bol np li olsun :P[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Lifestoned Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 baba ben defence warrior um. Daha cleave bile açılmadı... Sen git bi kendini dolaştır gel :)) ha bu arada: tek novay la indiremezsin beni. Emin ol. :D daha çok çalışman lazım [signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] [Bu mesaj Murtaza tarafından 14 Şubat 2005 17:25 tarihinde değiştirilmiştir]
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 E artık olmasının vakti zamanı gelmişti..:) Hayırlara vesile olmasını dilerim.[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu..
JrKoLpa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Siz kutlayadurun bende beni hackliyen namı diger o.c nu bulmaya calısıyım ya ne keylogger ne password share i ne trade hic ibşe yapmadım bi actım char cııbıldak nası iştir annamadım ya deneme yanılmaylada sifremi kıramazki nası biştir ne indir ne cindir ama bilsin en ufak ipucunda babası olacam o elemanın...
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 olm oyun içi bug flnda diil olay ben sana söyliim usko yönetiminde bi yamukluk var kesin onlardan kaynaklanıyor olay az önce forumlardada gördüm lvl 53 ü bile soyup sogana çevirmiş adamlar oda diyo keylogger yok bişey yok oyundada tecrübeliyim yemiyorum öyle şeyler fln. diye yazı atmış.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass [Bu mesaj supersonicmemed tarafından 14 Şubat 2005 18:32 tarihinde değiştirilmiştir]
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Teşekkürler arkadaşlar. Darısı başınıza :-)[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL_TR CLaN :Hiç Olmadı...... LvL :6x Blade Master Warior
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 clan olmadan 60 hll olsun :D[signature][hline]Pati KonsoL
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Kaparlar la seni şimdi :D Seeking parti ac 2 3 dakka dur orda:D[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:LvL Önemli Deil Japonlar Beni cok sevio bende onlari. Clan:Epicurean NP:Farketmez Clan Grade 2 :D Not:I love Japan. Japkoda Oynuyorsanız Sakın Türk oldugunuzu saklamayın eger i am from USA derseniz kimse sizle konusmaz Türküm derseniz Kral Ediolar :D
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Dün ilk kez bir pelerinliyi atıp beni aldılar admın lvl i düşük ama pelerinlymiş demekki pelerin hikayyeymiş eziq sub clanlar :D[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL_TR CLaN :Hiç Olmadı...... LvL :6x Blade Master Warior
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 eee hangi clandasın hayirli olsun :D[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:LvL Önemli Deil Japonlar Beni cok sevio bende onlari. Clan:Epicurean NP:Farketmez Clan Grade 2 :D Not:I love Japan. Japkoda Oynuyorsanız Sakın Türk oldugunuzu saklamayın eger i am from USA derseniz kimse sizle konusmaz Türküm derseniz Kral Ediolar :D
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 hadi hayırlı olsun masterlıgın darısı bizm bashımıza nice 6x lere :)[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Moradon serbest piyasa broker ı Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: oQo, 14 Şubat 2005 20:12 tarihinde demiş ki: eee hangi clandasın hayirli olsun :D Clan hiç olmadı ve hala yok :-)[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL_TR CLaN :Hiç Olmadı...... LvL :6x Blade Master Warior
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 helal beh =)[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: BuRiAL_TR, 14 Şubat 2005 19:52 tarihinde demiş ki: Dün ilk kez bir pelerinliyi atıp beni aldılar admın lvl i düşük ama pelerinlymiş demekki pelerin hikayyeymiş eziq sub clanlar :D adami atip beni aldiler demişin?[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:LvL Önemli Deil Japonlar Beni cok sevio bende onlari. Clan:Epicurean NP:Farketmez Clan Grade 2 :D Not:I love Japan. Japkoda Oynuyorsanız Sakın Türk oldugunuzu saklamayın eger i am from USA derseniz kimse sizle konusmaz Türküm derseniz Kral Ediolar :D
Jarlax3 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Hayırlı olsun oyundada tebrık ettımdı galıba ): salı gecikme buri gene sen ben nefalat girl donerız apost taki tasin etrafinda D.[signature][hline]Sunucu:Ares Class:Rogue/Asasin Lvl:5x Weapons: Duel mirages [Bu mesaj Jarlax3 tarafından 15 Şubat 2005 00:03 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Jarlax3 tarafından 15 Şubat 2005 00:03 tarihinde değiştirilmiştir]
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: oQo, 14 Şubat 2005 23:10 tarihinde demiş ki: said: BuRiAL_TR, 14 Şubat 2005 19:52 tarihinde demiş ki: Dün ilk kez bir pelerinliyi atıp beni aldılar admın lvl i düşük ama pelerinlymiş demekki pelerin hikayyeymiş eziq sub clanlar :D adami atip beni aldiler demişin? apos spotuna gittim seeking party açtım adamı attılar beni aldılar :-)[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL_TR CLaN :Hiç Olmadı...... LvL :6x Blade Master Warior
Thadeus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 hayırli olsun arkadaşım[signature][hline] World:Ares Nick: Rhadeus Job:Ice MAGE Race:El morad lvl: 51+ Total Played: just ~5 weeks Clan:ImanGucu Server Durumu | Network | Avatarım|Gitti..
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 hayırlı olsun[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ KO Ares Server - Orc Rogue [b][b][u]Sözlükte HåD£§[/b][/u]
Öne çıkan mesajlar