Dethatt Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Yeni Patch geldikten sonra oyunda farkedilecek sekilde fps dususu yasadinizmi yada lag sorunu ? Cosmos kurulu bazi gereksiz UI leri sildim makina onlar olsa bile kaldiracak duzeyde ama akil almaz bi sekilde raid lerde 10 kisilik group ta bile aoe yapildiginda onu gectim kalabalik bi ortam oldugunda makina kasiliyor sapitiyor bi sekilde. Sanki arkada norton haril harif calisiyor ki nortan kullanmiyorum. Ama calisan eden hic bir sey yok ne virus ne spy. Offical forumlardada bu tarz sikayeti olan birini gormedim sorun acaba genemi ttnet te paket ler yuzunden olusuyor iyecemde onada ihtimal vermiyorum. US serverinda oynuyorum sizin nasil sali gununden sonra varmi sizinde boyle bi sorununuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jerle_shannara Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Oyuna ilk girerken bi patch yüklüyo 39MB lık.Ordan zaten cosmos u falan yüklemiyo mu ben anlamadım biz üstüne bişiler daha mı yükliycez.Oyunda bi tek Quest share in yanında version mismatch yazıyo onu nasıl düzelticez? lag ve FPS oranları:Doom3ü kasmadan oynarken bu acayip kasıyo anlamadım.Bağlantı durumu hep sarıda.512 adsl var sırf bunun için aldım olaya bak gel de kızma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar