jankis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ben tv kartımın programını kullanmadı şimdiye kadar moretv her açıdan rahattı fakat bilgisayarı yeniledikten bir süre sonra bu sorun baş göstermeye başladı önceleri bazen oluyor bazen hiç olmuyordu. artık birşey izleyemez oldum 2 dakika sürmüyor kitlenmesi neden olabilir sizce ? ayarlarla oynamayı denedim birşey değişmedi[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 işletim sistemin win xp ise ve kartın flyvideoysa hiç şaşırmadım. Onun çözümü yok. Ama başka bişeyse bilemicem.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 doru olabilir dedigin.benim avertv oldugudan sorun yasamıyorum.denemem lazım aslında cozumu vardır onun muhtemelen.MoreTV with Flyvideo ile kullanan arkadaslarım vardı[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 aynı sorun bendede var. iğrenç birşey. driver yüklemeden izlemeyi dene. biraz cızırtılı ama idare et.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar