Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZAp ?!?!?!?!

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar mesajlarda yaptığımız hataları düzeltmek için edit tuşumuz var. Lütfen bu özelliği kullanalım. Tek bir harfi düzeltmek için yeni bir mesaj atmak makul değil.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

zaping tarihi: ilk olarak 1970 lerde televizyon üzerinden değiştirilen kanallardan çıkan çat çut sesi insanı baymıştır. Bunun üzerine insanlar kumanda adında sessiz bir zapping aleti çıkarırlar. fakat bu aletin de zap zup diye sinyaller göndermesinden sıkılanlar yeni bir şekil aramaktadır. çok fazla kanal değiştiren insanların zap adamı gördükleri söylenir *!evil laugh* tamam çok saçmaladım ama zapın belli bi anlamı yok heralde türkçede adamlar kanal değiştirirken bulmuşlar bizde onu kullanıyoruz[signature][hline]Every fart has a beginning.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...