Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 evet arkadaşlar bugün ve her cumartesi 12:00-14:00 arası radyo yayınım var hepinizi beklerim.bugün biraz sert çalıcağım ama ara sıra dream theater ve radiohead ile etrafı biraz rahatlatacağım.hepinizi beklerim ama radyoda konuşmamaya karar verdim:).yani programın adı Mikrofonsuz Belphegor[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 pepelek radyo`da degil herhalde?[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 pepelek radyoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 hiii peki, iyi yayinlar madem =o=[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 sağol athea bana moral vermiş oldum:-P.bende boşuna pm attım sana.[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 hehe yayin cizelgesinde adini gormedim de, onun icin sormustum[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 arkadaş songoku sanırım.yaın çizelgesinde öyle gösteriyor en azından[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 songoku baska biri bence neyse bekleyelim ve gorelim, songoku cikar da benim saatimde ne isi var baskasinin derse, bonepart`i atariz onlerine yesinler, biz de izler guleriz heuehuehu[hline]"C" is for cookie - its good enough for me! A round donut with one bite out of it also looks like a "C" but its it not as good as a cookie! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 nightwish çal[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 arkadaşlar evet songoku benim ama songoku benim icqdaki nikim olduğu için bone öyle yazmış.ayrıca burada bir songoku var galiba bence karışıklık olmadan songoku'u Belphegor yaparsanız sevinirim:).[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar