hellspe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: vaniLLe, 16 Şubat 2005 20:13 tarihinde demiş ki: bu kadar! bazen kelimeler anlamsiz =) ehe sufer resimler +1+1+1+1 :D:D[signature][hline]Msn : [email protected]so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain,| Ben :P | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Boş değil düşünceler gerçek düşünceler.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 merak etmeyın boyle konular tamamen halkın dıkkatı ıcın yapılıyor bı zamanlarda efendım AB almıycak bızı gene oyalıycak bızde AB den vazgecıp abd ıle birleşecez uydu olucaz burda beraber ırakı ıranı ısgal edıcez fılan gıbı fısıltılarda oluyordu gercı genelkurmayın cektıgı bır suru nota var ABD ye bu notolarda yazan kuzey ıraktakıu bır kurt devletı savas nedenıdır dıyor acık acık ABD nın bunu rısk edıcegını sanmıyorum gene demokrasının ardına gızlneıp sınsı sınsı harıket edıcek yada turkıyeyı karıstırıcak ıcten darbe yaptırıcak gene (askerı darbe degıl dıkkat edın hazıran 2002 darbesını hatırlayın)[signature][hline]Mustafa Kemal Ataturk,yuce Turk milletine 1933 de demişki: Sömürgecilik ve Emperyalizim Yeryuzunden Yok Olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Kürtler konusunda ABD nin Türkiye lehine atacağı her adım bin katı ile bize geri dönecektir bunu unutmayın. Lübnan'da eski Başbakan Hariri'nin öldürülmesinden sonra bölgede sular kaynamaya başladı zaten. Iran'da UFO olduğu iddia edilen araçların, keşif uçakları olduğunu IRAN'da doğruladı. Haririnin öldürülmesinden sonra Suriye 'ye sert bir nota çekti ve Şam büyükelçisini'de geri çekti. Ve ABD'nin bu olaylardan sonra Türkiye'nin Suriye ve Iran'la ilişkilerini minimuma indirmesini isteyeceği belirtiliyor. Tüm bu bilgiler ışığında ABD'nin Kürtler konusunda atacağı her adım bize 10 katı geri dönecektir. Çünkü ABD bizden kat kat güçlü.. Binlerce askerimizin SUriye ve Iran'da ölmemesi içten bile değil. Ve hatta Savaş sonrasında bize düşman bir çok komşu bırakacaktır. Etrafımız bizim yarattığımız nedenlerden dolayı tamamiyle düşmanla çevrilecek..[signature][hline]lölö mustafa.. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Turkiye bence sinirlenip oyle bir girecekki. ne irak ne amerika ne kurt ne pkk kalacak orda. sonra butun dunya susucak. petrolleride biz yicez. bak gor.[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Mail: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar