Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerika'nın Son Oyunu

Pyhenn

Öne çıkan mesajlar

merak etmeyın boyle konular tamamen halkın dıkkatı ıcın yapılıyor
bı zamanlarda efendım AB almıycak bızı gene oyalıycak bızde AB den vazgecıp abd ıle birleşecez uydu olucaz burda beraber ırakı ıranı ısgal edıcez fılan gıbı fısıltılarda oluyordu

gercı genelkurmayın cektıgı bır suru nota var ABD ye
bu notolarda yazan kuzey ıraktakıu bır kurt devletı savas nedenıdır dıyor acık acık
ABD nın bunu rısk edıcegını sanmıyorum gene demokrasının ardına gızlneıp sınsı sınsı harıket edıcek yada turkıyeyı karıstırıcak ıcten darbe yaptırıcak gene (askerı darbe degıl dıkkat edın hazıran 2002 darbesını hatırlayın)[signature][hline]Mustafa Kemal Ataturk,yuce Turk milletine 1933 de demişki:
Sömürgecilik ve Emperyalizim Yeryuzunden Yok Olacak

Sosyal ağlarda paylaş

Kürtler konusunda ABD nin Türkiye lehine atacağı her adım bin katı ile bize geri dönecektir bunu unutmayın. Lübnan'da eski Başbakan Hariri'nin öldürülmesinden sonra bölgede sular kaynamaya başladı zaten. Iran'da UFO olduğu iddia edilen araçların, keşif uçakları olduğunu IRAN'da doğruladı. Haririnin öldürülmesinden sonra Suriye 'ye sert bir nota çekti ve Şam büyükelçisini'de geri çekti. Ve ABD'nin bu olaylardan sonra Türkiye'nin Suriye ve Iran'la ilişkilerini minimuma indirmesini isteyeceği belirtiliyor.

Tüm bu bilgiler ışığında ABD'nin Kürtler konusunda atacağı her adım bize 10 katı geri dönecektir. Çünkü ABD bizden kat kat güçlü.. Binlerce askerimizin SUriye ve Iran'da ölmemesi içten bile değil. Ve hatta Savaş sonrasında bize düşman bir çok komşu bırakacaktır. Etrafımız bizim yarattığımız nedenlerden dolayı tamamiyle düşmanla çevrilecek..[signature][hline]lölö mustafa..
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...