Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MSN 7.0 Handwrite

None_

Öne çıkan mesajlar

Evt arkadaslar. Msn 7.0 da handwrite ozelligi var. Fakat Office 2003 Pro veya office 2003 versionu olmayan makinalarda handwrite ozelligi kullanılamıyor ? Bi kac arama falan yaptım handwrite la ilgili bi dosya buldum fakat bu seferde bu dosyayı kullanabilmek icin Ink Redistributables denen yamanın bulunması gerektigini soyluyor. Yamayı microsoft yapmıs ama aramama ragmen bulamadım.. yardımcı olun ...
Sosyal ağlarda paylaş

buyrun beyler sizin için aradım buldum
arkadaşa teşekkür edin çok eskiden yazılmış bi yazı adam iyice acıklamış.
said:
26ee140, 24 Kasım 2004 23:57 tarihinde demiş ki:
Ben şuanda kullanabiliyorum.
Sırasıyla yaptıklarımı anlatayım.

Önce burdan MSN 7 Beta'yı çektim

Daha sonra bunu açtım, yeni versyonu var update edilsinmi diye sordu. Evet dedim. Update etti

Sonra burdan MSN Plus! 'ın bir sürümünü indirdim ve yükledim. (DİKKAT: Bunu kurarken sözleşmenin yazdığı sayfada sponsor reklamları bulunsun mu diye birşey soruyor. Eğer yanlışlıkla evet derseniz sonra rahatsız edebiliyor yüklediği bir takım şeyler. O yüzden yüklerken adımlarınızı sakin sakin atın.)

Sonra burdan Handwriting Plug-in'ini ve burdan da InkRedist programını yükledim. Daha sonra bunları sıkıştırılmış hallerinden ayıklayıp yükleme dosyalarını çalıştırdım.

Ve şuanda handwriting kullanabiliyorum.

NOT: Yükleme işlemlerini yaparken MSN'i kapalı tutun (Plus! 'ı ve son 2 programı yüklerken)
[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...