None_ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Evt arkadaslar. Msn 7.0 da handwrite ozelligi var. Fakat Office 2003 Pro veya office 2003 versionu olmayan makinalarda handwrite ozelligi kullanılamıyor ? Bi kac arama falan yaptım handwrite la ilgili bi dosya buldum fakat bu seferde bu dosyayı kullanabilmek icin Ink Redistributables denen yamanın bulunması gerektigini soyluyor. Yamayı microsoft yapmıs ama aramama ragmen bulamadım.. yardımcı olun ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 walla arkadaşın birinde office 2003 yokmuş ama beta 7 yi indirdiğinde gelmiş handwrite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 sorry... [Bu mesaj vimpir tarafından 15 Şubat 2005 17:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Ink istiyosun heralde burdan yak http://kaonet.net/down/soft/InkRedist.zip[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 yukarda verilen link teki hata mesajı nası bi hata mesajıdır öyle,oy aman.keşke bütün hata mesajları böyle olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 abi bnde yeni yükledim journal viewer diye bişi war onu yüklicen.. bnde office fln yok ayrıca daa yeni format attım:) bunu google a fln yaz direk çıkar zaten bütün siteler seni microsoft un sitesine yönlendrir.. bunu yüklmen yeterli..[signature][hline]***THE DREAD LORD*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 buyrun beyler sizin için aradım buldum arkadaşa teşekkür edin çok eskiden yazılmış bi yazı adam iyice acıklamış. said: 26ee140, 24 Kasım 2004 23:57 tarihinde demiş ki: Ben şuanda kullanabiliyorum. Sırasıyla yaptıklarımı anlatayım. Önce burdan MSN 7 Beta'yı çektim Daha sonra bunu açtım, yeni versyonu var update edilsinmi diye sordu. Evet dedim. Update etti Sonra burdan MSN Plus! 'ın bir sürümünü indirdim ve yükledim. (DİKKAT: Bunu kurarken sözleşmenin yazdığı sayfada sponsor reklamları bulunsun mu diye birşey soruyor. Eğer yanlışlıkla evet derseniz sonra rahatsız edebiliyor yüklediği bir takım şeyler. O yüzden yüklerken adımlarınızı sakin sakin atın.) Sonra burdan Handwriting Plug-in'ini ve burdan da InkRedist programını yükledim. Daha sonra bunları sıkıştırılmış hallerinden ayıklayıp yükleme dosyalarını çalıştırdım. Ve şuanda handwriting kullanabiliyorum. NOT: Yükleme işlemlerini yaparken MSN'i kapalı tutun (Plus! 'ı ve son 2 programı yüklerken) [signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bende office 2003 var catir catir yaziorum valla :D hos bi ozellik olmus msn icin bence...[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 handwrite ile el yazısının farkı ne anlam olarak?[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 hadi bakalimm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar