Jeffy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Şehrimiz ve guildimiz 1 seneyi aşkın bir zamandır Dantooine de YAKINSEHIR'de yerleşiktir. Şu andaki amacımız metropolis olmaktır. Hali hazırda 67 kişilik bir ordumuz mevcuttur. Bize katılıp bizimle büyümek isteyenleri HUN guildine beklemekteyiz. Gelmek isteyen arkadaşlar Corbantis serverda YAKINŞEHİR'e gelip Şehir militiası benden (Jeffy), Warlordumuz Cu'bor, Sayın valimiz Queron, Valimizin Sağ kolu Artist'ten bilgi alabilirler. Unutmayın büyümenin sırrı birleşmektir. Herkesi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. /bow[signature][hline]Eskiden HUN'lar vardı, bizler onların torunlarıyız. Şimdi HUN'lar YAKINSEHIR'de dirildiler ve aynı ihtişamlarıyla devam ediyorlar. Corbantis server - Dantooine YAKINSEHIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
badboy_t Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ben duydum sizin şehrinizi arkadaşlarım çok methetti.oyuna yeni başladığım için baya bi acemilik çekiorum.duyduğum kadarıyla yardımlaşma ve dayanışma gayet iyi imiş sizde. dediğim gibi oyunda yeniyim ve anlayamadığım pek çok şey var arkadaşlarımda benimle pek ilgilenemiyorlar(ne kadar doğru söylüyorlar bilemem ama)ve sizin şehri söylediler.sizin şehre gelmeyi düşünüyorum bu nedenle.bana yardımcı olursanız çok sevinirim./bow [Bu mesaj badboy_t tarafından 10 Şubat 2005 02:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Gelirsen seve seve yardim ederim oyunda bana ulasabilirsin /tell xeon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madjai Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 rebel misiniz imperial mi?[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor Etrafımı yıkmam diyor Şanı büyük Osman Paşa Plevne'den çıkmam diyor... ----------------------------------------- Eclipse: Khas'bin Qebex-->Novice Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yoshimitsu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 imperialız (ben osirixim)[signature][hline]If you give in to fear, the darkness comes. [Bu mesaj Yoshimitsu tarafından 10 Şubat 2005 19:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revlis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 mart ya da nisanda 3 kişi olrak gelebiliriz ama yeni karakterler ile başlayacaz şehire gerekli bir şey varsa öyle açalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeffy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Yardımcı olmak istediğiniz için tekrar tekrar teşekkürler arkadaşlar ama sonuçta bu bir oyun ve bizim şehrimiz zevk almak amacıyla kurulmuş bir şehir ve bizim şehrimizde hiç kimse olmak gerekilen mesleği seçmez neyden zevk alıyorsa onu seçer yani şehirde 20 tane TKA da olsa sizler 21.TKA olabilirsiniz. Amacımız eğlenmek ve yardımlaşmak. Dört gözle hepinizi bekliyoruz. Saygılarımla[signature][hline]Eskiden HUN'lar vardı, bizler onların torunlarıyız. Şimdi HUN'lar YAKINSEHIR'de dirildiler ve aynı ihtişamlarıyla devam ediyorlar. Corbantis server - Dantooine YAKINSEHIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silentstorm Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Eğer şehirimize gelirseniz bana, Jeffy'e, Artist'e yada Yüce(!) Valimiz olan Querona /tell atabilirsiniz. Sizlere elimizden geldiğimizce yardım ederiz. Ev kurarız, motor veririz isteyin Wuki yakarız bayram feneri niyetine... Anti-Depresan, Anti-Wuki, Silentstorm Stameof Dip not: İmzanın gerçek hayatla bi ilgisi yoktur. Direk oyundaki kişilerle alakalıdır...[signature][hline]Eskiden Hortumcu Vali vardı biz o zamanın gazileriyiz. Şimdi Dürüst Vali YAKINŞEHİRDE hortladı vede bütün ihtişamıyla önüne geleni deviriyor. Force Hepimize yardımcı olsun... Corbantis server-Dantooine/YAKINŞEHİR [Bu mesaj Silentstorm tarafından 11 Şubat 2005 02:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 hehe silent senin yaptiklarinda az degil yani sen olmasydin guildde simdiye tum serveri elegecirmistik hersey senin basinin altindan cikiyor pis rebel kilikli seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Bende bir Hun olarak guildimden onur duyuyorum.Yeni sayilirim ve master rifleman master commando olma yolunda ilerliyorum kısmetse ilerde bi zamanda belki jedi olurum :)Ama geldiğimde inanılmaz yardımcı oldular her konuda mükemmel dayanışma ve dostluk var.Herkez birbirinin yardımına koşuyor.Çok zevk alırsınız inanın.Gelin birleşelim./salute[signature][hline]Ancient Sw from Nebula North Rifleman Of Huns Guild (Corbantis) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar