Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Talent deyiştirme Ve Skinning hakkında ?

n3mrut

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar level 10 oldugum gıbı ılk talentımı aptalın salagın önde gideni gibi yanlıs verdık deyıstıremıorum gerı alamıorum para karsılıgı yapılıor demıslerdı nası yapcam ?

Bide App skinning ve leatherworking ciyim...
Ufak sırta oturan robe tan yaptım kırmızı boya aldım ne yaptıysam boyayamadım nası boyuycam aradım aramadan bulamadım ?

Teşekkürler[signature][hline]h3xtermineytır
Sosyal ağlarda paylaş

Duyduum kadarıyla ilk deiştirme 1g 2. deiştirme 5 daha sonrakiler 5 in katlaraı olarak gidiomus.Bende Yanlış talent werdim ama 1 tane olunca şu an üstünde durmuyorum.Paramı biraz denkleştirip daha sonra diorum.Ama paran warsa istersen yap :D.
Edit : Sonradan boyayamıyosun itemları bildiim kadarıyla.İlk yaparken senden gerekiosa Boya istio sanırım.Kesin bilgisi olan biri yazı yazana kadar bekle istersen.
[signature][hline]Hayat zor!
Sizcede Öyle deil mi?

[Bu mesaj FiTi tarafından 17 Şubat 2005 05:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yav param var da talentı unınstall etme dugmesını bıle bulamadım ben ...(bi arkım tum talentları dagıtınca oyanama yapıon demıstı) aydınlatırsa bırısı sevınırız bı cok arkadasın sorunu bu .............

--------
Boyama ısıne gelınce abı boyaman lazım tur tur boyalar var yaptıktan sonra boyanmıor....ıplık derıyı tektek de boyayamıon aldık 10 kusur gumusluk boya patladı elımızde bılen yokmu :)[signature][hline]h3xtermineytır

[Bu mesaj n3mrut tarafından 17 Şubat 2005 05:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Talentlerini skill aldıın adama gidip "Unlearn my talents" diosun...O soruyo gerçekten istiomusun die sende ewet diosun hepsi gidio sora sırayla weriosun....Boya konusuna bişi diyemicem daha bilgili biri çıkar yardım eder merak etme :D.[signature][hline]Hayat zor!
Sizcede Öyle deil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Nemrut her şeyi soruyorsun.
Biraz da oyunu oynarak öğrenmeye çalış. Allah aşkına hiç mi class trainerında I want to unlearn my talents ı görmedin?

Boyalar da ancak item yapılırken boyamak için kullanılır, mesela green leather belt için gerekli malzemelerden biri green dye dır. Siyah bir şeyi green dye ile yeşile boyayamazsınız[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 17 Şubat 2005 10:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...