jacabo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 içtik bu ak$am yeni geldim eve fılan ama ıçımde hep bır bo$luk vs.. eskıden hep ıcın dolar ta$ar dı ama ole diildim bugun farkettim a$ık olmak herseyi degistiriyormu$ ama a$ık deilim zaten a$ık olsamda bu severde uzuntuden bı kotu oluyorumya anlayamadım gıttı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 vsvs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 A$ik ol madem.Bo$ yere bo$ olma.Bir nedenin olsun :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ne guzel a$ık tım ama gectı gıttı $ımdı bole kaldım dogru duzgun tanıdıgım konu$tugum kızda yok ole olamıyorum her$eyı de zamanada bırakamıyorum geldık lıse3 e *!depresyon mode activeted*[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize [Bu mesaj jacabo tarafından 14 June 2003 01:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 in Turkey we say: "Hadi lan ordan"[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Olsun ya..Daha sexy bir hava katiyor :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 efkarlı $arkıda dınleyemıyorum artık cunku bısey ıfade etmıyor ... ne bu ya sux! olay[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 benim içim doldu gibin arkadaşlar[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 bu arada tam 1 hafta oldu ne içki ne sigara içtim de azcık votka ondan da bişi olmaz[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 O kiz doldurmaz senin bo$lugunu kasma..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 hayat a$k tan ibaret denilebilir mi$ onu anladım[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: jacabo, 14 June 2003 01:40 tarihinde demiş ki: hayat a$k tan ibaret denilebilir mi$ onu anladım[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Ogreniyorsun cekirge..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 yok hayat aşktan ibaret değil sadece keşke öyle olsa[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ole serdar ole bu arada 5k madalyan hayırlı olsun[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Harbi ha..Barbi afferin lan :) Azimle sIcan..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Prawler, 14 June 2003 01:45 tarihinde demiş ki: yok hayat aşktan ibaret değil sadece keşke öyle olsa[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Tabiiki degil.Ama a$ksizda olmuyor :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 olsan bı turlu olmasan bı turlu of da of[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ben hiç aşık olmadım olmayıda düşünmüyorum acaba çokmu büyük bir kayıp?[hline]Ahw elimi yakdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: jacabo, 14 June 2003 01:58 tarihinde demiş ki: olsan bı turlu olmasan bı turlu of da of[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Yok yok..Olmasan bir turlu, olsan bin turlu :-)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Chemical, 14 June 2003 02:00 tarihinde demiş ki: ben hiç aşık olmadım olmayıda düşünmüyorum acaba çokmu büyük bir kayıp?[hline]Ahw elimi yakdım. Buyuyunce olursun..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Chemical, 14 June 2003 02:00 tarihinde demiş ki: ben hiç aşık olmadım olmayıda düşünmüyorum acaba çokmu büyük bir kayıp?[hline]Ahw elimi yakdım. chemı neler kacırcagını bır bılksen o hıs warya hıcbıseye degısılmez ama olursun mrk etme[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Chem daha kucuksun bunu kendim dedigimi inanmiyorum ama ben de bu senenin basina kadar asla asik olmicam diyodum gecen yazim berbat gecmisti ama, Black Rose Immortal in sozleri benim tarafimdan yazilmaktan baymislardi, ben baymamistim. Pasa pasa oluyosun, farketmiyosun bile bi aralar boole dedigini[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 sdasa uyandım bıraz daha kendımdeyım ama yınede a$k ...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar