Agmahan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Bende bayağı eski filmdi,nerden çıktı diyordum,sonra tarihlere bakınca çaktım durumu Kesinlikle izlenmesi gereken bir film,film çekilirken mafyadan falan izin alınmıştı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 hall of framelerindendir bu film. 18 yasında mafyanın doguruna varıolar cok ilginc bisey :) muhtemelen GTA nın asıl konu alındıgı senaryo bu olması lazım.filmin sonunda gecen yazı da guzeldi."Sonun Baslangıcı" :p[signature][hline]icq ¶ msn ¶ mutos o'hara cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 said: Venustraphilic, 16 Şubat 2005 19:59 tarihinde demiş ki: geçen gün imdb de en iyi filmlere bakıyordum... thriller (gerilim) a girdim baktım 2. sırada City of God diye bi film var... allah allah hiç duymadım ya bi izliyeyi dedim (ayrıca en iyi filmlerde de 9. falan) Çok başarılı bir film... Herkes yorum yapmış o yüzden pek detaya inmeyeceğim ben ama sinema severlerin (öle abuk subuk aksiyon filmleri sevenler değil, sinemayı sanat olarak görenlerin) kesinlikle kaçırmaması gereken bir film.. divx olarak yükleyin ya da dvd sini alın izleyin kesinlikle... ztn film gösterime girdiğinde de çok başarılı eleştiriler almıştı. yönetmenin farklı bi tarzı var, deneyin[signature][hline]acı çekenler ile acı çektirenler aynıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 festivaldeydi sonra sinemalara geldi mükemmel bi film[signature][hline]Every fart has a beginning. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar