KingMadboy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 yokmu abi areste bi clan beni alcak :( 2 clana girdim 2 sindede tek online olan nerdeyse benim :P rezalet yane! tek başıma dolasıyorum! lvl 44 de kaldık 9 10 saat online im toplasan 2 3 saat party bulamıyorum! vahim bi durum! anca saat 2 den sonra Tosun_paşa felan bi kac kişi party yapabiliyoruz! geri kalanlarda ya clan paarty diyo ya 45 ol diyo! gel de ol party yapmadan! ben clan istiyorummmmm! yazık bana davetlere açıgım[signature][hline]Server: Ares Nick : Kefase Class: Mage Race: insan LvL: 4x Clan: yok abi clan felan bulamadım :(
druenler Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 diez'de olsaydin bize gel derdim ama.. [Bu mesaj druenler tarafından 17 Şubat 2005 00:21 tarihinde değiştirilmiştir]
tosun_pasa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 gel seni telliogullari ailesinin bir ferdi yapayim. seferogullari'na kar$i mucadelemize katil. ye$il vadi bizim olsun![signature][hline]hakiki tosun pa$a benim!
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 şaka maka benimde bir clana ihtiyacım var. xunholyx ----> lvl 41 orc-mage glacier/light diez theunholy ---> lvl 45 orc-rogue assassin diez varsa adam akıllı bir clanınız girebilirim maksat lvl kasmak hem siz bana hem ben size (eger yapabilecegim birşeyse) yardımcı oluruz. benim lvlıma yakın lvl ortalaması olan clan varsa tercihimdir. 2 characterimde deru partileri için idealdir allah için. mage i lvl 42 yaparsak 50 light resist geliyor aklınızda bulunsun.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
KingMadboy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 seninle her yere gelirim tosun!! clan leader kim sizin! yeşil vadi ne ki yeşil moradon u bile alırız ( ama bi lamia yı alamayız ) :P[signature][hline]Server: Ares Nick : Kefase Class: Mage Race: insan LvL: 4x Clan: yok abi clan felan bulamadım :(
druenler Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 unholy katil bize :D[signature][hline]Nick: Druenler Level: 4X Clan: ::SuperNoVa:: Server: Diez
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Bende bulamadım bir clan !!!!!!! Ne olmuş merak etme clansız da oluyor........[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL_TR CLaN :Hiç Olmadı...... LvL :6x Blade Master Warior
Öne çıkan mesajlar