Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Binding Weapom

jean001

Öne çıkan mesajlar

Bir yaratığın üzerinden yeşil renkte bir kılıç buldum. Ancak elime almak istediğimde this weapon will be binden to you diyor. Anladığım kadarıyla silahı bana bir şekilde bağlayacak ama bunun kötü bir tarafı varmış gibi geldi bana ?

Binding ile kastedilen nedir ?[signature][hline]There's a justice higher than that of man...
I'll be judged by it...

[Bu mesaj jean001 tarafından 17 Şubat 2005 00:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tam bilmiyorum daha oyuna başlayamadım ama tahminimce soulboundlu bir kılıç bulmuşsun.bunun çeşitleri var tabi kullanınca aktif olanlar, direk alınca soulbound aktif olanlar vs.ama onun asıl özelliği soulbound aktive olduktan sonra trade edilememesi ve başka birine verilememesiydi(sanırım).[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa...
kermit_frog:Hydra ateistmiş ben öyle duydum
screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli

Sosyal ağlarda paylaş

Enchanter olursaniz bu durum sizi pek baglamaz,isinize yaramayan rare olup soulbound olanlari 1 gold a vendora saticaiginiza disenchant ederseniz icinden yuzde 90 ihtimalle large glowing shard/large radiant shard/brilliant shard cikarki ortalama fiyatlari 3/6/8 gold:) (levelina gore deisir itemin cikan shard)
Grouptayken bole itemler icin zar atmayin sakin,arkadaslarinizin isine yarayipta sizin isinize yaramiorsa...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...