jean001 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Bir yaratığın üzerinden yeşil renkte bir kılıç buldum. Ancak elime almak istediğimde this weapon will be binden to you diyor. Anladığım kadarıyla silahı bana bir şekilde bağlayacak ama bunun kötü bir tarafı varmış gibi geldi bana ? Binding ile kastedilen nedir ?[signature][hline]There's a justice higher than that of man... I'll be judged by it... [Bu mesaj jean001 tarafından 17 Şubat 2005 00:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 tam bilmiyorum daha oyuna başlayamadım ama tahminimce soulboundlu bir kılıç bulmuşsun.bunun çeşitleri var tabi kullanınca aktif olanlar, direk alınca soulbound aktif olanlar vs.ama onun asıl özelliği soulbound aktive olduktan sonra trade edilememesi ve başka birine verilememesiydi(sanırım).[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit_frog:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pagan_Angel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bunun kötü tarafı üstüne baglanan eşyayı birisiyle trade edemezsin sadece vendorlara satabilirsin bazıların equip ken bazıları pick up dır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Enchanter olursaniz bu durum sizi pek baglamaz,isinize yaramayan rare olup soulbound olanlari 1 gold a vendora saticaiginiza disenchant ederseniz icinden yuzde 90 ihtimalle large glowing shard/large radiant shard/brilliant shard cikarki ortalama fiyatlari 3/6/8 gold:) (levelina gore deisir itemin cikan shard) Grouptayken bole itemler icin zar atmayin sakin,arkadaslarinizin isine yarayipta sizin isinize yaramiorsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 valla alırdım aynı realm de olsak :) disenchant edicek bişi kalmadı[signature][hline]Enchanter - lvl 14 mage (Açılmamış world of warcraft var elimde fazla almışım.istanbul anadolu yakasındayım.İlgilenenler PM atsın ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar