whissinn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 nokiadan kücükken hep merak la bekledim model 3128 aka 31-28 di :D neden bilmem fakat harbi cok merak ederdim adamlar böle bi model yaparmı dıye harbıdende yapmıslar ya e oha dedirticek olay yani nokia kendini astı artık ztn 66 serisi coshtu 6630 6620 6610 6600 6650 6651 6681 6680 fln daha da cıkar yanı ama onlar garıp deılde su 31?28??? 3128???* telefonun web sitesi -http://mobile.softpedia.com/phones/Nokia/Nokia-3128.shtml[signature][hline]benny benassi-change style somethins never change ________________________ you should really know.. - T.W.I.Y.D [Bu mesaj slayerrr tarafından 16 Şubat 2005 18:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 3128 olamsının ne gibi ilginç bir yanı var?[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bende düşündüm bulamadım[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 heralde basına osbir war ondan[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 31 ve 28 bazılarına gore cinsel sayılar o yuzden herhalde.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 31 tamamda 28? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 31 e niyetlenmiş 28 de patlamış sanırım... Ama telde çaça olmuş yani.[signature][hline] Bir Steel BrightBlade Sözü ; "Est Solarus Oth Mithas" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 31-31 bile olsa artık işi oraya yoranda ayıp eder kardeşim. Abartmayalım yani.[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 3181 dese ya da 34169 dese bir bağğlantı çıkara bilirim daha doğrusu içinde 31 69 81 62 ve 17 olan sayılarla oluşacak kombinasyonlar anlamlı geliyor bana[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bence çok hoj bi tel :)[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ben bitek 31-69'u biliyordum cahiliz demekki ne sayılardan ne anlamlar çıkıyomuş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 adamlar tele bakıo ya :D abi rakamlar arasındaki ilişkiden bahsedıorum[signature][hline]benny benassi-change style somethins never change ________________________ you should really know.. - T.W.I.Y.D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 çok büyük telefon[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Aha buldum !! 31-28 = 3 ?![signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Hah bak kuranın bile şifresini çözdüler anca oturup buraya post kasıyosun hade bakalım kasın birasda bunun içindeki işi çıkartın bakalım ortaya :P[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 valla sadece nokia deilki butun markalar abarttı hadiseyi[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 nokia dakı adamlar kafası bozuluyo "ülen bi tel daha çıkartıyım de sinirim yatışsın" davasına tel çıkartıyo zaten :lol:[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 şimdi mesela sende bu dandik mesaji atmakla post kasmıs oldun bende sana cevap vererek desem yine boş bu yüzden herşeye post kasiyorsun gibi cevaplar vermeyin herkez nası isterse davranır burası özgür bir forum ve buranın özel prosüdürleri var onlara karşı bir haraket yapılmadıgı halde gelipte mod yerıne sızın karışmanız veya böle yapıorsunuz gibi post kasma yada ne bilim aha post kasiorlar ehe uhu gibi msjlar cekmenin bi anlamı yok bence burada kimsenin post kastıgı fln yok kendimizi kandırmıyalım[signature][hline]benny benassi-change style somethins never change ________________________ you should really know.. - T.W.I.Y.D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Ehe arkadaş espriyi çakamadı :)[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 yaw espirisinden falan demıyorum kardeş sonuçta insana birazcık olsada dokunur o yüzden dokunmadan önce bende kendi adıma konuşim ve uyarım dedm sonra bosu bosuna tartısma yasanmasına gerek kalmaz dimi yani?[signature][hline]benny benassi-change style somethins never change ________________________ you should really know.. - T.W.I.Y.D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 prösüdürlere karşı haraket yapmayalım ![signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 6600 var mutluyum huzurluyum[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Slayer, 28'in nesi özel?[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ben 29 biliyodum lol[signature][hline]Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Rakamlara dayanaarak bişey ifade etmeye çalışıyorsan anlamadım...[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar