Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

e oha bunudamı görecektik 3128??

whissinn

Öne çıkan mesajlar

nokiadan kücükken hep merak la bekledim model 3128 aka 31-28 di :D neden bilmem fakat harbi cok merak ederdim adamlar böle bi model yaparmı dıye harbıdende yapmıslar ya e oha dedirticek olay yani nokia kendini astı artık ztn 66 serisi coshtu 6630 6620 6610 6600 6650 6651 6681 6680 fln daha da cıkar yanı ama onlar garıp deılde su 31?28??? 3128???*
telefonun web sitesi -http://mobile.softpedia.com/phones/Nokia/Nokia-3128.shtml[signature][hline]benny benassi-change style
somethins never change

[Bu mesaj slayerrr tarafından 16 Şubat 2005 18:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

3181 dese ya da 34169 dese bir bağğlantı çıkara bilirim

daha doğrusu içinde 31 69 81 62 ve 17 olan sayılarla oluşacak kombinasyonlar anlamlı geliyor bana[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi mesela sende bu dandik mesaji atmakla post kasmıs oldun bende sana cevap vererek desem yine boş bu yüzden herşeye post kasiyorsun gibi cevaplar vermeyin herkez nası isterse davranır burası özgür bir forum ve buranın özel prosüdürleri var onlara karşı bir haraket yapılmadıgı halde gelipte mod yerıne sızın karışmanız veya böle yapıorsunuz gibi post kasma yada ne bilim aha post kasiorlar ehe uhu gibi msjlar cekmenin bi anlamı yok bence burada kimsenin post kastıgı fln yok kendimizi kandırmıyalım[signature][hline]benny benassi-change style
somethins never change

yaw espirisinden falan demıyorum kardeş sonuçta insana birazcık olsada dokunur o yüzden dokunmadan önce bende kendi adıma konuşim ve uyarım dedm sonra bosu bosuna tartısma yasanmasına gerek kalmaz dimi yani?[signature][hline]benny benassi-change style
somethins never change

• Yeni Oluştur...