Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cooler Master X-Pad III

Mathias

Öne çıkan mesajlar

DAha bügun almış bulunmaktayım. Hep merak ediyordum nasıl oluyor cam veya alüminyum mouse pad diye. Sonuçta anlamış ve almış bulundum.

Tamamen bir alüminyum plaka olarak düşünebilirsiniz .

gayet hoş. altındaki tutucular sayesinde pad'in kendisi hiç kaymıyor . Aslında 28 e 22 cm olarak gayet yeterli bir boyutu var ama o kadar kaygan ki alışamazsanız yetmez gibi gelecek.

20 dolar fiyatı . ben 29 ytl'ye aldım.En uygun fiyatlılardan biri. Her optik ile çalışmıyor ( Mx900 ile sorun yok. Kaliteli optik olması lazım çünkü yüzey çok parlak ). Bir de o soğuk metal hissi var .

Onun dışında gayet güzel. İstediğimi verdi.

dijitalcenter'dan alabilirsiniz.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.

[Bu mesaj Mathias tarafından 15 Şubat 2005 21:44 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Peki bunu diger mouse pad'lerden ayiran $ey nedir? Kismen ben optic mouse kullaniyorum ve bu yuzden mouse pad ihtiyacim yok, optic mouse kullanan birinin bu mouse pad'i satin alma nedeni ne olabilir sence?[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Makaveli, 15 Şubat 2005 21:42 tarihinde demiş ki:
Peki bunu diger mouse pad'lerden ayiran $ey nedir? Kismen ben optic mouse kullaniyorum ve bu yuzden mouse pad ihtiyacim yok, optic mouse kullanan birinin bu mouse pad'i satin alma nedeni ne olabilir sence?

Kendim için cevabı direkt vereyim. Benim alma sebebim mouse'un ve pad'in çok kirlenmesi idi.Bunun en büyük sorumlularından biri de teflonlarının üzerine eşşek gibi baskı yapan Mx900. Ağır bir mouse olması sebebi ile çok çabuk kirleniyordu.Ben de hep kolonya ile silmek zorunda kalıyordum o teflonları ve ayrıyetten pad'i.

Mouse temizlenmeye bir şey demedi ama yadigar eski pad'im artık dayanamadı ve parçalanmaya başladı kenarlardan ( o kadar ovarsak sıvı ile olacağı o :) ) .

Ben de o sıralarda düzgün pad arıyordum ve dijitalcenter da buldum. Ancak gözüme güzel gözükenler çok pahalı idi . Mesala gene Cooler Master'in Ice Mat diye bir pad'i var. Buzlu cam tadında bir pad. fiyat 42€ + kdv . Bende para bok olmasına karşın gene de veremedim ona o kadar.

Neyse sonunda geçen gün bu pad'i gördüm ve direkt atladım. Mutlu ve gururluyum : ).

Alma sebeplerimden biri de sensivity. Ben Battlefield'dı Half-life'tı hep 20 sensivity de oynarım ( Bf de bar vardır hani sensivity için . Mesala o ben de hep %95 doludur. piyade de % 70 falan ) . bu kadar yüksek sensivity oynayınca tabi takılma falan istemiyorsun.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

aliminyum güzel esası elin metal kokmaz metal gibi diil.

paslanmazda
çok güzelde kayar mause üstünde[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...