Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Düşünceler


Lens

Öne çıkan mesajlar

Altay bugün ne yaptın? Neler oldu Altay? Ne yaptın Altay bugün?
Yapmak mı? ZAMAN KAVRAMINI BENİMSEMEK İSTEDİM Mİ BEN?
Oluveriyor işte kendi kendine hepte böyle oldu. Nedensiz,amaçsız,şuursuz olaylar. Bugün güzel birşey oldu aslında. Ama bu da rutin. Güzel,çirkin,iyi kötü... Kısır döngü sıkmaya başladı beni. Devamlı düşünüyorum. Hep düşünüyorum. Çevremi etrafımı.
Anlamaya çalışıyorum.Onların düşünce biçimleri nedir?
NEDİR FARKI YARATAN?
Mantık neden yoktur kimisinde veya neden kimisi aptaldır? Belki de ben aptalım bunu anlamadığım için. Ama sonsuzluğu açıklamak gibi birşey yahu bu. Tanrı var ve vardı. Hep vardı benden önce ondan bundan önce hep vardı. Ama kendi kendine olmadı,çünkü birşekilde VAROLMADI. Hep vardı hep vardı. İfade etmesi bile zor bunu netekim anlamak nasıl olur? Vardı ama ondan önce de vardı. Önceden önce de vardı hep vardı hep vardı. O zaman "OLMAK" kavramı yoktur belki biryerlerde? Herşey herkes mükemmelliğe kavuşur hatasızca!
Bukadar düşünmek öldürüyor beni günden güne. Anlamsız yaşayanlar neden sinirlerimi körüklüyor? NEDEN bende herkes gibi gülüp geçemiyorum hayatıma devam edemiyorum? "DÜŞÜNCE SUÇU!?" düşünceler dile saldırdığında kim tutar tehlikeli sözleri?
Kimler alınmaz da kafeslemez şakıyan kuşları?
Varmı acaba? Başka varmı? Kaç tane kim ve nerede! Kendi kendimi yiyorum günden güne,daha kaç gün geçecek bulmak için? Peki ya hiç yoksa dünyada? Hayır hayır kız değil bahsettiğim,İNSAN! Ama gerçek insan. "düşünmesini bilen" ölçüp tartanları arıyorum ben. Belkide kampanya başlatmalı,"deli" lakabını almadan önce...
"Merhaba,oradamısınız?"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...