kturumtay Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 http://students.sabanciuniv.edu/~umutsimsekli/untitled.wmv [Bu mesaj kturumtay tarafından 15 Şubat 2005 19:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 vidyo ?[signature][hline]s00 L33t : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 evet[signature][hline]k3nk pls bab oke? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 arkadaş videyo demek istemiş :P ps:asfaf[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] -Mix-, 06 Şubat 2005 16:12 tarihinde demiş ki: ehe benimde peşimden 3kız 5 erkek kosuo ama vermedim daa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Umut Şimşekli İzmir Atatürk Lisesi hımm tanıdık geliyor umut Anıl diye birini tanıyormusun finaldemiydin geçen sene?[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 beyelr nıe buakdar abartıosunuz buakdar demışse demiş..[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 beğenmedim, indirdiğime deymedi...[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] -Mix-, 06 Şubat 2005 16:12 tarihinde demiş ki: ehe benimde peşimden 3kız 5 erkek kosuo ama vermedim daa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: kturumtay, 15 Şubat 2005 20:03 tarihinde demiş ki: bana ne beğenmediysen post kasma bu topic te heheh[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bir grup bosch adam bir dize boş iş. ha! biz yapmadık mı? daha beterlerini de yaptık ama internette yayınlamaya utandık açıkcası :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bencede ole cok bisi yok.. ne manyaklık yapmıssınz ki burda??[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Geyik olmuş (:[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Ne ki abi bu? Allah allah... Anlayamadım...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Cok Begendim İal ' de alkol falan satılıyor mu kantinde ?[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: kturumtay, 15 Şubat 2005 20:03 tarihinde demiş ki: bana ne beğenmediysen post kasma bu topic te asdafas[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] -Mix-, 06 Şubat 2005 16:12 tarihinde demiş ki: ehe benimde peşimden 3kız 5 erkek kosuo ama vermedim daa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 çok afedersiniz bi bok anlamadım :-? :-? :-?[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: kturumtay, 15 Şubat 2005 20:03 tarihinde demiş ki: bana ne beğenmediysen post kasma bu topic te said: nedanko, 01 Ocak 2005 20:55 tarihinde demiş ki: Başlık : Çok komik bir yazı (yazı vardır evet komiktir ama göreceli) Cevap : Çok salak bir yazı, gerizekalı bir insan yazmış, ayy çok gerzeksin. ayy kıçımı ye.. Yorumum : Şimdi yazı kötü olabilir. Bunu eleştirmek de en doğal hakkın. Ama belli kurallara göre eleştirmekde en natural olanı.. Birde bunun aşağıdaki gibi örneği olanlara rastlıyorum... Başlık : Çok komik bir yazı (yazı vardır evet komiktir ama göreceli) Cevap : Ben beğenmedim. Başlığı açanın cevabı : Beğenmediysen yorum yapma. Yorumum : Şimdi bu üsttekinden daha salak bir durumdur. Çünkü burası bir community dediğim gibi. Sen oraya bir başlık açıyorsun. Komik olduğunu iddaa ediyorsun. Adam açıyor zamanını harcıyor. Okuyor ve üstüne beğenmediyse "adabına göre" yorumunu yapmakda en doğal hakkı.. [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 yahu bu bizim sınıfta Reis'e falan yaptıklarımızın yanında 0 be . zuahha[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 yes yes[signature][hline]k3nk pls bab oke? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 eha saçma:)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: FakeAccount, 15 Şubat 2005 19:57 tarihinde demiş ki: arkadaş videyo demek istemiş :P ps:asfaf [signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 yorumsuz[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: Chemical, 15 Şubat 2005 22:00 tarihinde demiş ki: eha saçma:) ya bırak kemık ya nesi saçma bunun hayatın içinden linki uğur dündara göderdim zaten (bkz: çömleri ezmek) (bkz: sizde çömezdiniz) (bkz: büyüyünce adammı oldunuz ben bi büyüyim)[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 bu ne be? hiçbişi yok ki bu videoda.sırf video koymak için koymayın :P ben bişe anlamadım.party boys toros :D bölüm 1 falanda party nerde? 38bin tane okul videom var koyyimde hepsini feleğiniz şaşsın.en azından bundan daha manyak bi 200 tane vardır içlerinde. :P manyak öğrencilermiş hakkatten lisede ilkokul taklidi yapıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: lisede ilkokul taklidi yapıyolar taklit değil işte bu bidaha izle onların doğası bu insanlar maymundu die bi teori varya daha onlar ilk aşamalarda kalmış[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 akıl fikir versin allah[signature][hline]imzasız bir dünya için elele!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar