Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kullandığını MP3 Player ve Deneyimleriniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ipod photo dan ince bütün itiverlar,h340 ise normal ipod dan biraz kalın(boyut aynı)2cm kadae h340 ın kalınlığı diğer hseri aletlerde biraz ince 2cm den
Mesaj tarihi:
said:
riglous, 15 Şubat 2005 04:10 tarihinde demiş ki:
said:
Berk amazon dan buraya nasi getirttin peki?
amerikaya okumaya giden birini bul, donmesine yakin al, ona yollat. gelirken getirsin.

Bunu söyleyen adam getirdi bana zen xtramı =)
Mesaj tarihi:
pioneer deh p 3600mp var 4x50 ses çıkışı ve 2 ampfi ile yaklaşık 2500 watt bir ses gücü
tak kelimeyle harika
tabi araba için ben arabadan başka bir yerde müzik dinleyemiyorum[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Mesaj tarihi:
ben premier 256 mb hafızalı mp3 player aldım bugun araç kiti de hediyesi oldukça memnunum şimdiye kdr baya hoş bişey[signature][hline]imzasız bir dünya için elele!!
Mesaj tarihi:
bendede creative mp3 player Creative Digital MP3 Player MX200 var128 mb.....en beğendiği özelliğiii usb den sarj olamsı..yane pil derdi yok...radyoo...ses kayıt...metin..her halt var be...156Ş+kdv di bi aldığımda şimdi bayaa düşmüş :((((([signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR

[Bu mesaj The_Guerilla tarafından 17 Şubat 2005 00:24 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj The_Guerilla tarafından 17 Şubat 2005 00:32 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...