riglous Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ipod a gore kalinligi nasi?[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 hmm ölçüleri sitede yazıyormu bakayım yada elime alıp resmini çekim diyeceğimde makine şu anda yanımda değil[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ipod photo dan ince bütün itiverlar,h340 ise normal ipod dan biraz kalın(boyut aynı)2cm kadae h340 ın kalınlığı diğer hseri aletlerde biraz ince 2cm den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: riglous, 15 Şubat 2005 04:10 tarihinde demiş ki: said: Berk amazon dan buraya nasi getirttin peki?amerikaya okumaya giden birini bul, donmesine yakin al, ona yollat. gelirken getirsin. Bunu söyleyen adam getirdi bana zen xtramı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 pioneer deh p 3600mp var 4x50 ses çıkışı ve 2 ampfi ile yaklaşık 2500 watt bir ses gücü tak kelimeyle harika tabi araba için ben arabadan başka bir yerde müzik dinleyemiyorum[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ben premier 256 mb hafızalı mp3 player aldım bugun araç kiti de hediyesi oldukça memnunum şimdiye kdr baya hoş bişey[signature][hline]imzasız bir dünya için elele!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bendede creative mp3 player Creative Digital MP3 Player MX200 var128 mb.....en beğendiği özelliğiii usb den sarj olamsı..yane pil derdi yok...radyoo...ses kayıt...metin..her halt var be...156Ş+kdv di bi aldığımda şimdi bayaa düşmüş :((((([signature][hline]HIYARIM HIYARSIN HIYAR HIYARIZ HIYARSINIZ HIYARLAR [Bu mesaj The_Guerilla tarafından 17 Şubat 2005 00:24 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj The_Guerilla tarafından 17 Şubat 2005 00:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar