Magnum Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Başlıkta da belirttiğim gibi 32 inch LG Led monitor satılık, ürün linki https://www.lg.com/tr/monitor/lg-32MN58HM burada. Satışı şu an yok heralde n11 harici. Gözleri yormaya başladığından satmak istiyorum, aklımda şu an net bir fiyat yok tekliflere bağlı olarak satacağım. Takas opsiyonu da ürüne göre 24 inch + para şeklinde de olabilir. Kendi orijinal kutusu ve garantisi yok fakat, kargoya iyi bir şekilde verilebileceğinden ve asla hasar görmeyeceğinden emin olabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 fiyat için fikir vermesi açısından sıfırı carfurda 1k tl https://www.carrefoursa.com/tr/lg-32mn58hm-32-fhd-led-ekran-p-30175391 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 oralara baktım ama stokları vesaire yok, vatanda da aynı şekilde gösteriyor. bi tane evkurda var teşhir ürünü o da 1k. diğer ilanlar hep 1.5k falan. Ama tabi o fiyatı falan da istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 400 falan eder 2. eli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 2. monitor olarak alsam mı diyorum ama bilemedim ya 32 inch aşırı yer kaplar masada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 duvara monteleyecen şapşal güzelinden bir vesa askı aparatı alırsın hatta, tadından yinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 o da ayrı para :/ bi tane linkle bakıyım bunu taşıyabilcek bi duvara monte aparatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 fistan 400 dediyse bunun ederi 800 tl arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delulace Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 geçen sene Bim'den 799TL'ye aldım aynısını. 1metre civarından kodlama için kullanıyorum gayet güzel, arada film vs de iyi oluyor. ama yakından kullanmak sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Benq gw2270h var,yeni aldim kutusu vs herseyi Tam. Yeni oldugu icin sifir gibi. 22''. Daha buyuk bir sey istiyordum. Masaustunden sonra Para buna yetti. Dusunursen om Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar