Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yok Böyle Bir BMW Wallpaper'I

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar webde surf yaparken cok hos bir bmw wallpaperına rastladım. sizinle paylasmak istedim :) TIKLA

[Bu mesaj MorbidAngel_X tarafından 14 Şubat 2005 13:15 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj MorbidAngel_X tarafından 14 Şubat 2005 13:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
6.45 ve M6 dan alınan dış görünüş ile birleştirilmiş bir araba.Ama ne olursa olsun 6.45 forever...[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir...
who is genor?
Mesaj tarihi:
said:
Genor, 15 Şubat 2005 07:56 tarihinde demiş ki:
6.45 ve M6 dan alınan dış görünüş ile birleştirilmiş bir araba.Ama ne olursa olsun 6.45 forever...
genorum 6.45 le m6 aynı şey dikkatini çekerim[signature][hline]Resistance is futile
Mesaj tarihi:
said:
prozzak, 15 Şubat 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
said:
Genor, 15 Şubat 2005 07:56 tarihinde demiş ki:
6.45 ve M6 dan alınan dış görünüş ile birleştirilmiş bir araba.Ama ne olursa olsun 6.45 forever...
genorum 6.45 le m6 aynı şey dikkatini çekerim

Aslında ben orda aynı oldukları anlamında yazmıştım ama hatalı cümle kurmuşum,haklısın tabiki kasa aynı :)[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir...
who is genor?
Mesaj tarihi:
auhauh bende sonradan çaktm öle bi anlamda kullanabilceini insan uykusuz we sağından kalktıı zaman hemen klavyeyi eline almamalı :p nse sorun kalmadı[signature][hline]Resistance is futile
Mesaj tarihi:
said:
RazorJimmy, 16 Şubat 2005 00:57 tarihinde demiş ki:
Morbid'i buralarda bile gördüm ya, sırtım yere gelmez artık :)

:D :D :D :D

[Bu mesaj MorbidAngel_X tarafından 16 Şubat 2005 11:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
BOccOB, 16 Şubat 2005 20:39 tarihinde demiş ki:
Ona bakılıra 6 da çok büyük bir coupe, kimi sedanlardan bile uzun...

ama büyük olmsa bile çok sportif, o yüzden balina yakıştırması yanlış bence

ewet bencede...:)
  • Yeni Oluştur...