zgrw Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ben bu mp3 leri değiştirme tarihine göre dizemiyorum :) nasıl dizcem ? şöyle olması gerekirken ; [spo1=normal dosyalar][/spo] böyle oluyor :) [spo2=mp3ler][/spo][signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için...Grandmaster zgrwÇankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu[Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogangoko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ben de aynı dertten muzdaribim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 görünüm tipini değiştirip ayrıntılar'a getir. Orda sütun olarak çıkna değiştirilme tarihine tıklayarak dizmeye çalış. O zaman olması lazm. 1 kere tıklayınca sanırım yeniyi en alta atıo. bir kere daha tıklarsan üste koyuyo. Bu arada klasörleri önce sonra dosyaları sıralamasını bekleme :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogangoko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 hafız ayrıntılar şeklinde gösterince de değiştirme tarihine göre sıralama yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 hmm tmm saol ben anladım :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar