Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

600-700 Ping , muthi$ loss ve 256 kablo $eytan ucgeni...

Disappear

Öne çıkan mesajlar

Eu final beta basladigindan beri oynuyorum o zamanlar 200 - 250 hatta geceleri 80 90 a du$en pingim retailden beri 450 nin altina inmedi . Ondan beteri oyunda muthi$ loss olabilir sirf b. legiondan olabilir diye gittim low pop bi dandik servera girdim ordada 450 hic bir fark yok . 256k adsl kullanan 128 kablo kullanan insanlar benden cok dusuk yaklasik 250 ping aldigi zaman delirmemem icin zor tutuyorum kendimi . Bir bilen varmi ne yapmam lazim bu konuda?
ps: sp2 kurulu , dun adaware personal/norton aramasi yapildi herseyi kontrol ettim ama pingler felaket[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....

[Bu mesaj Disappear tarafından 15 Şubat 2005 23:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ayni sorun bendede war hatta bugun server a gec log etmeler ve disconnect olmalar basladi kafayi yicemmm[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
Sosyal ağlarda paylaş

512 adsl, lag 0, ping 190-280 arasi[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 15 Şubat 2005 23:28 tarihinde demiş ki:
512 adsl, lag 0, ping 190-280 arasi

256 ADSL ile hemen hemen aynı ping'leri alıyorum. Kardeşimle aynı anda girince 350'ye kadar çıkıyor. Loss yok, yavaşlık sorunu yaşamıyorum.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner | Narcosis of Burning Legion
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

herkezdede worm varmış. Bi adaware kurun isterseniz. Ondan olabilir sorununuz. O wormyordam çağrısı sorununu vermiyorsa problem olmaz ama yinede bi topic vardı yordam yazın çıkar sanırım. o topicdeki bi programdan silebilirsiniz.[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

[WoW] Valandir nightelf warrior
Sosyal ağlarda paylaş

bende de lsass.exe var fakat yanlış hatırlamıyorsam bahsettiğiniz olay sasser wormuyla ilgili, symantec ten indirdim fixer ını falan, bişi bulamadı. Bi de şöle bi durum var wow eu forumlarında server status kısmında son 5 6 saattir aşırı yüklenme cart curt problem var, zorluk çekebilirsiniz diyodu.[signature][hline]...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 16 Şubat 2005 01:53 tarihinde demiş ki:
ne formatı hehe
feci gaza gelmişsiniz ya siz

kablonetin yurt dısı pingler kötüdür bariz
geçeceksin adsl e elin mahkum al 512 mis gibi ama 512 ye verecegin para gereksiz 256 adsl herşeyi ile yeter

Saçmalamışsın kablo pingi genelde dusuktur adslden adsl download u ıyıdır ama pingi kotudur 128 kablo 256 adsl den daha ıyı ping alır 512 ıcın bısey dıyemem[signature][hline]h3xtermineytır
Sosyal ağlarda paylaş

Şöle bişey diyim ister inanın ister inanmayın denemesi bedava abi bu service pack 2nin firewallu feci ping yukseltior sahsen acıkken 300-400 arası alırken kapayınca 190/200-380 arası almaya basladım kesinlikle sp2 firewallunu kullanmayın (128 kabloyum anadolu kadikoy malasef yogun buralar)[signature][hline]h3xtermineytır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...