Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

White_Lycans! Yeniden, Yine Yeni. kurulmustur...


NosFFeratu

Öne çıkan mesajlar

Klanımız bu gün ilk doğuş adımlarını atmıştır ve tekrardan kurulmuştur. Diezin ilk kurulan klanlarından olan whitelycans tekrar ve daha güçlü bir şekilde kurulmuştur. Klanımız alt-üst olarak derecelendirmiştir.
Buna göre LuciferTr White_Lycans Üst klan lideri bende alt klanın lideri olarak oyunda bulunmaktay1z Klan1m1z White_LycanS ve White_LycanS2 yi olarak kurldu. Üst klan level limiti 50 alt klan da ise henüz pek büyük bir limit aranmamaktadır. Alt klandan tamamen ben sorumluyum hali hazırda olan oyuncular üst klanda zaten toplanmıştır. LuciferTr nin denetimi altında üst klana lvl50 üstü herkes girebilir. Buna rağmen klana girmek isteyipte lvl ı düşük olanlar alt klanda eğitilecektir. Tüm bunlarla ben uğraşacağım... Leveli 50 yi geçenler üst klana girmeye hak kazanacaktır. Böylece üst klan sürekli levelini yükseltirken alt klanda sağlam oyuncuları bulup yetiştirecektir. Üst klan full olduğunda üst-alt klan birleşerek Pelerin almayı deneyecektir bundan sonra ise alt klan pelerini alacaktır. Amaç güçlü ve yetenekli türk oyuncuların özgürce yeteneklerini bir klan çatısı altında bulundurup oyuna yansıtmasıdır.
Klana girmek isteyenler oyuna LuciferTR ye yada NosferaTRu ya ulaşabilirler son olarak bu klan TÜRKÜN gücünü en iyi şekilde gösterecektir.Birleşip tek çatı altında türkün simdilik dayanışma gücünü bu şekilde göstermeliyiz. Bizimle birleşmek isteyen klanlar lütfen irtibat kursun MAİL:[email protected][signature][hline]Np:800 Manner:376 Staff:Lupus Lvl:5x icemage
3 kekuri ring bulmustur bi kere hacklenmiştir.
Abyss dungeon alt katlarda 897621 kerede ölmüştür...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Burada yazılanlar da hali hazırdaki klan kurallarımız, hosunuza gıder yada seversenız bız her zaman buradayız

WHİTE_LYCANS
-KURALLAR-

-White lycnsbir türk klanıdır ve klana sadece türk üyeler alınmaktadır.
Bilindiği veya hatırlanacağı gibi oyunda ilk kurulan büyük klanlar arasında yer alan isim yapmış klanlar arasındadır. Ne yazıkki onunla aynı zamanlarda kurulan ve şu ana dek gelebilmiş tek bir klan vardır. Kapatılması veya dağılması söz konusu olmadığı gibi tamamen şanssızlık üzerine biliçsiz bir şekilde insanların kafası üstündeki kırmızı renkli WH݆E_LYCANS birden kaybolmuştur...
Bu sefer yeniden ve daha güçlü olarak tekrar kurulmaktadır. Klan 2 kısımdan oluşacaktır alt ve üst

-Clan lvl limiti alt-üst kadrolar ile değişiklik göstermektedir.level hangisine uygunsa(clan alt-üst lvl ortalaması duyurulacaktır.)Oyuncu alımı ona göre yapılacaktır. Genel olarak clan isimleri ve kurallar aynıdır.(White.. ...Lycans2 gibi)

-Tüm kuralları çekirdek kadro denetlemektedir.(Çekirdek kadro duyurusu yapılacaktır) Herhangi bi sorun olduğunda çekirdek kadroya bildirilecektir. Uyarılar yasaklar çekirdek kadro da çözülecektir.

-Chat yaparken -özellike clan chat içinde- argo yorumların dışında ağır küfretmek yasaktır.

-Ks yapmak -exp çalmak- yasaktır.

-Boss çağrısı yapıldığında tüm oyuncular partilerinden çıkıp gelmek zorundadır.

-Partilere kesinlikle ilk klan üyeleri alınır. İhtiyacı olanlar için clan chatten duyuru yapılır. Yeni gelen oyuncular için klan dışı oyuncular parti dışı bırakılır. Party için her zaman öncelik klan üyelerindedir.
Bu sistem klanın büyümesi oyuncuların level atlayıp daha güçlü olması için klan kuralları dahilinde istedikleri özgürlüğü ve yeteneklerini göstermesi için şarttır.

- Başka kurulan partylerde clan kadrosu 5 i geçtiğinde oyuncuların clan partisi kurma hakları vardır.(clanda çağrı yapılmalıdır) Bu kural tamamen party insiyatfini elinde buldurma clan oyuncularının istekleri ve ihtiyaçları doğrultusunde karar vermede kolaylık için konulmuştur..


-Genel olarak clan party yapılması exp ve item loot için avantaj sağlar. Ama oyuncular istedikleri özgürlüğe sahiptir. Önemli ihtiyaci oyuncular party çağrısına mutlaka cevap vermek zorundadırlar(üstteki kural)(priest provoker ice mage gibi)

-Boss dan düşen itemlar liderlerde toplanır. Liderler itemları kasaya koyarlar ve ihtiyacı olan en yüksek level lı karaktere verirler. İtemlar genel olarak lvl 60 da dağıtılır. Klan için nadir sınıftan oyuncular için item istendiği takdirde, online olma durumu ve leveline göre item direk verilir.(mesela dragon tooth skelton dan düşen Unuqie mace priestlardan birine verilebilir.)

-Tüm kuralların ihlali dışında uyarı alırsınız 3 uyarı clandan banlanmanıza sebebiyet verecektir. seviyeli bir oyun için bu kurallar şarttır.

-Bu kurallar değişkenlik gösterebilir bu size clan mailinden bildirilecektir([email protected] bu mailde clan kuralları gözden geçirilerek değişiklik yapılıp size gönderilir)

-Burada yazılan tüm kurallar bir oyuncu ve liderin insiyatifi yada isteği tarafından konulmamıştır. Çekirdek kadro tarafından esneklik gösterilerek elenmiş, oyunun clan dahilinde daha seviyeli, daha düzgün, ve kolay oynanması için yapılması gerekenler dahilinde yazıya dökülmüştür. Bir istek ve arzuda uyarı ve eleştireye clanımız açıktır. Her türlü öneri ve düşüncelerinizi bize bildiriniz.

-Son olarak benim şahsi olarak diyeceğim bir şeyler varsa onlarda şudur.
Dürüst olun ve oyunu dürüst oynayın bir hata durumunda hatayı telafi edin. Ks kesinlikle ne olursa olsun yapmayın bu diğer insanların emeğine ve zamanını boşa çıkarmak aynı zamanda hırsızlıktır.
Her zaman doğruyu savunun doğru olanı mutlaka bildirin. Nefret ve kin duymayın en iyi intikam daha iyi bir hayat yaşamaktır.
Respectly...[signature][hline]Np:800 Manner:376 Staff:Lupus Lvl:5x icemage
3 kekuri ring bulmustur bi kere hacklenmiştir.
Abyss dungeon alt katlarda 897621 kerede ölmüştür...

[Bu mesaj NosFFeratu tarafından 12 Şubat 2005 22:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Her clan böyle kurulur, bu amaçlarla kurulur, sonra sapıtır.
Bu clan umarım sürekli bu şekilde devam eder. Hayırlı olsun.[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.

[Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu clan orc clanı mı hocam onu belirtmemişsin. göremediysem kusura bakma. orc clanıysa gelirim lvl 45 assassin var bide lvl 41 mage var.

TheUnholy xUnholyx

hea bide ben boss partilerine falan gelmem item paylaşımı konusunda lidere ne kadar güvenebilicegimi zaman gösterir. zaten çagırmazsınızda belirteyim dedim.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Clan her zaman insan klani idi yine öyle
Teufel saol girdiinde direk seni al1r1z bi pm in yeterli hac yok bu arada senin istediiin oldu en sonunda heheh

Bu sekilde hizmet vermeyi hedefledik hedeflerimiz bu sekilde devam edecektir çalIsan insanlariz vaktimiz oldukca ugrasIyoruz. En azIndan dayanIsma böle olucak güven konusuna zamanla aLIsIrsInIz...[signature][hline]Np:800 Manner:376 Staff:Lupus Lvl:5x icemage
3 kekuri ring bulmustur bi kere hacklenmiştir.
Abyss dungeon alt katlarda 897621 kerede ölmüştür...

[Bu mesaj NosFFeratu tarafından 12 Şubat 2005 23:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Üsenmeyip okudugunuz icin herkese tessekkür ederiz bunnar bizim gorunurdeki halimiz asl olarak sorunumuz eskisi gibi muabbet cevirip geyiq yapabilecekmiyiz ama biz her sekilde bu iksini yürüttük gene yürütürüz gibime geliyor
Luci Sen zaten lavoba dedin ben seni anladIm :)
Respectly...[signature][hline]Np:800 Manner:376 Staff:Lupus Lvl:5x icemage
3 kekuri ring bulmustur bi kere hacklenmiştir.
Abyss dungeon alt katlarda 897621 kerede ölmüştür...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tesekkürler arkadaslar feel_the_beats artiq White_LycanS olmustur clanimizla birlesmek isteyen bir kaç clan oldu onlarla yaklasik 60 kisi oluyoruz ve sadece türk olmasida ayri bir avantaj.


yeni adimimiz hayirli olsun diezdeki herkesi beqleriz türk olan alt clanda yeterince geliseceklerine süphe yoq çünkü her yerde clanimizin partisi olacaktir.[signature][hline]LuciferTR
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
NosFFeratu, 12 Şubat 2005 23:09 tarihinde demiş ki:

Luci Sen zaten lavoba dedin ben seni anladIm :)
Respectly...


eskiden o muhabbet geçmisti hale unutmadik olm iste eskiye dönüyoruz adimi attiq BEYAZ LiKANLAR geri döndü.Hayirlisi
Diezde humaniz bekleriz![signature][hline]LuciferTR

[Bu mesaj lucifertr tarafından 12 Şubat 2005 23:16 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj lucifertr tarafından 12 Şubat 2005 23:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben katılmak isterim clana. LvL 45 Assassinim. İmzamdaki clan yok u kaldırmak iyi bir fikir gibi geldi :]. Charım hakkında bilgide vereyim. Pek değerli olmasada +3 ve +5 kukry ile +3 chitin setim var. Alırsanız clana en iyi şekilde faydalı olmaya çalışacam.[signature][hline]Nation: Elmorad
Server: Diez
Nick: Armas2
Clan: Yok
LvL: 45 Assassin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
teufel, 12 Şubat 2005 23:24 tarihinde demiş ki:
Lucifer senin msn ne bole bi anlamadım gitti herneyse ben girince size pm atcam slipdon geliyor mu clana?


slepdon corpsegrinder serbey moroltürk quartt olcay xsemihx bifteq carlos_gs ve dierleri hepsi var ilk clan dolmak üzere 17 kisi daha gelicek 50 üstü alt clan sanirim 45 alti olmaycak gibi dolacak[signature][hline]LuciferTR
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
JandeR_SunStar, 13 Şubat 2005 10:28 tarihinde demiş ki:
abi kurun kurun diezde bi turk clani kurun gusel olur:) her ne kadaR orc olsamda kurun yineDe siz :) Cz ye Bekleris :) beni tek gezerken cok gorursunuz durmadan kesersiniz :)



simdi czden geldim :) sagolsun scarface le kapistiq:)
hemen tp tabi debuffer bi vurdu zaten çostum kacacak yer ariyorum kestiq biraz anca zarari karsiladiq...[signature][hline]LuciferTR
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...