Gift15h Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Bana Şüüle Türk Guildi Lazım... Aresteyim lvl 45 Olurum yarına heral (Mage) Orc. Daha Önce Girdiğim Guildler Yardım Etmeye Üşeniorlardı. bende Ondan çıktım Hepsinden Bazılarıda Polanyalı Falan Anlamıolar Halimizden Eğer Beni Areste Guildine Alacak biri Aranıor Oh Be LAfı Toparladım :)
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Uo oynamıoz Guild deil Clan :D Ottoman Empire ye git bence[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:LvL Önemli Deil Japonlar Beni cok sevio bende onlari. Clan:Epicurean NP:Farketmez Clan Grade 2 :D Not:I love Japan. Japkoda Oynuyorsanız Sakın Türk oldugunuzu saklamayın eger i am from USA derseniz kimse sizle konusmaz Türküm derseniz Kral Ediolar :D
JrKoLpa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Ottoman_Empire a gelebiliomu bi sor bakalım 50+ altında adam alıozmu bi sor. Bi Sor heLe yaptım ama nie yaptım cunku bende sevirem... :D[signature][hline]Assassinim Ezelden Göynüm Gecmez Orc Priestten amaninnnn..
pot Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 vey osmanlılar yesinler olm sizi Şaka maka ama harbi adamlar severda gördğüm en iyi Türk Clanı Bravo çoçuklar size Paticik
JrKoLpa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 En cok hacklenende turk clanı cekemeyen veledi zina dalıyor bize. 6 kişi gitti ya bende bıraktım server ı xigenon a geccem ama yeni bi char acabiliri her an level 53 bırakmak adama evlat acısı gibi koyuyo[signature][hline]Assassinim Ezelden Göynüm Gecmez Orc Priestten amaninnnn..
Gift15h Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 PArdon ya 4 yıl uo oynadıktan sonra alışmak biraz güç oldu Guild falan :) Yaa Beyler Bi tane Viper Staff Aldım +5 kadar yaptım keşke yapmasaydım Şimdi Elime Alamıorum. 7 Mp daha istior ne yapacam Bilemiom... Şimdi Silahtan mp Düşürücü Die Bişi warmı?
JrKoLpa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Blessed Reduce Scroll la istedigi statları dusurebilirsin[signature][hline]Assassinim Ezelden Göynüm Gecmez Orc Priestten amaninnnn..
Gift15h Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Ahanda Bu Haber KAdar Sevinçli Bi haber Daha Duyamazdım Heral. Dün ben 4m e kurukly Bi Dagger Aldım +5 50 poi si War Kazıklandımmı Yoqsa Normalmi Acep. Ayrıca O Blessed Scrol Kaç m dir Ve NAsıl Kullanıcam Lütfen Söylermisiniz.
Gift15h Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 biri yanıtlasın lütfennn Şu Mp Düşürücü Blessed Scrolunu Kaç m den ve nasıl kullanırım Ne olur....
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 mp düşürücü blessed scroll da ne immune mi yoksa reduce mu ???[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL_TR CLaN :Hiç Olmadı...... LvL :6x Blade Master Warior
dentazor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 sakın viper a Blessed reduce basma daha sonra element ekleyemezsin. o zamanda viper ın bişeye yaramaz. genelde warriorlar, ezikken duzgun silah kullanmak için basarlar onu. sen 4 level daha almaya bak bir an once ve +6 yapıp element bas!
dentazor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 burialcım immune scroll armoruna cesitli magic ataklara karsı resistans katar. mp düşürücü scroll die bişey duymadım. reduce scroll silahı kullanman için gereken statları düşürür o kadar.
Gift15h Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: JrKoLpa, 16 Şubat 2005 12:59 tarihinde demiş ki: Blessed Reduce Scroll la istedigi statları dusurebilirsin Peki burda Anlatılmak İstenen ne Ayrıca Ben Vıper Silahımda flame ekli yani +6 yapmam imkansız Artık :) Onun İçin Mp Düşürmek İstiorum... Saygılar Sevgiler.
dentazor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 flame ekli bir stafı upgrade edebilirsin. yani senin +5/40 flame demage li viper stafın BUS(blessed upg. scrolla) +6/48 flm dmg olacaktır. yanlız dikkat et BUS basmadan once bikaç tane wizard stafı CUS(cursed upg. sroll) la yak. Zaten artık reduce scroll basamazsın, çünkü element eklenmiş item a reduce scroll basılamaz.
Gift15h Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Blessed Scrolla Yakma Şansı Daha Az Die Bİliordum Ben... Yanma Şansı Acaba %kaç Bir Bilgin Warmı.. Ayrıca Ben Blessed Scrolla +6 Yaptım Diyelim Peki Ben Bu sefer Mp sini Düşürebilirmiyim Acaba...
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Blessed scrollar %95 sansla basar (blessed upgrade hariç) Staff a reduce basmayın gülerler,size elementali lazım,mp yetmiyorsa düsük staff kullanırsın,yada mpn yetince kullanırsın ;)
Gift15h Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Keşkem Bir Kaç point daha Verseydim mp ye Neyse Sağol Arkadaşım.. Ben 2 lvl daha kasam Sonra Uprate Edeyim ama eğer Yanarsa Kendimi maradonda uprate Edilen Yerin hemen Önünde asacam Haberiniz Olsun...
malman Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 trinas piece % kaç etkili +5 iron bow um war +6 yapmanın en iyi yolu nedir plss
Öne çıkan mesajlar