_Eru_ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 makıne takılıo 7-8 sanıye soınra mavı ekran cıkıo ve or sekılde kalıo restart atmak zorunda kalıom basına boyle bısıy gelmıs olna varmı bu problem baska oyunlardada yapabıulyor bazen (genelde oyun oynadıktan baya sure sonra oluo)fanımı ıkı kere degırstırdım ısınma problemı olmadıghını sanıorum sistemim:1gb ram asusgeforcefx5950 p4 3.0(lga775)[signature][hline]-Guardians of Nightfall- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=116192 burada apachenin hazirladigi guzel bir technical ozeti var. 131 icin ama bi goz at yine de. ayrica cesitli sorunlar icin forumlarda gordugum bir kac yontem sunlar. memory test, scandisk, defrag, adaware, spybot... işlemciyi underclock etmek. ramlerin yerlerini degistir veya teker teker deneyip sorunlu varsa ayırt etmeye calismak. degisik ekran kartı driverları kurarak en uygununu kullanmak. oyunu opengl veya windowed modeda calistirmak... daha fazlasi technical support forumlarında var. ama bence senin sorunun güc sorunun gibi. güc kaynagini yazmamissin ama eger ucuz bir kasa kullaniyorsan onu degistir derim ben. ha bu arada bir cok sorunun kaynagini su anad blizzin dahi bildigini sanmiyorum. o yuzden kendileri de kesin cozumler sunamiyorlar.[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar