KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 şu anda level 60 el morad mage'im. Görevde yazan butun itemleride topladım. 10 opal,10 kristal, 10 safir, 10 Blood of Glydont, 1 tane cursed bone, 50 gawolt wing, 1 tane harpy tüyü, kukuri yuzuk....Raibadki arch mage drake'e gidiyorum ve bir turlu yapamadım. Acaba istedikleri itemlerde mi eksiklik var yada yaparken yanlış bir seçeneği mi kullanıyoruz. Bana bu konuda yardım edip nasıl yapılacacağını anlatabilirmisiniz. Ya da şu anda oyunda online olan varsa lutfen bana PM atsın....Nickim Shu_Qi...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 +50 zombi eyes :) hadi kolay gele.[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Kardeş çok saol ya yanıtladığın için. Bişey daha diyeceğim 50 tane zombi gozu yazmıyo ama gorevde istediklerinde eminsin dimi satın alıcamda o yuzden...Bide Elemantal Lordla, Arch Mage arasında ne gibi bir fark var.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 evet yazmio ama gerekio :) hicbir fark yok, sadece Irk farki war..[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Çok çok saol yorduk ve zahmet verdik sana.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 :D[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Elemental Lord / Paper Mage Level: 6x Np: 1xxxx Clan: LifeStoned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar