Arma Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Garip bi hatayka karşı karşıyayımda yardım edebilir misiniz? Başına böle bi durum gelen var mı? Şifremi yazıp oyuna giriyorum. Loading char information[1] de %1 de takılıp kalıyo oyun ölece bekliyo. Yeni char açıp deneyince %10da takılıp kalıyo. Bunun sebebi ne olabilir? Not: Her serverda denedim. Charlarda problem yok. Arkadaşın evinde açıyo ama net cafede açmıyo.[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Yok LvL: 45 Assassin
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Ozman pc de sorun vardır. BAşak bir sorun aklıma gelmiyor...[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu..
Arma Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Cafedeki bütün pclerde oluyo bu. Sadece 1 makinada deil. Oyunu bi daha indiriyoz. Deneyelim bakalım.[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Yok LvL: 45 Assassin
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Firewall dan yada modemin bir ayarından yapıyor. PPPoATM ayarlarıydı sanırım.
Arma Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: Buzkirpisi, 14 Şubat 2005 18:57 tarihinde demiş ki: Firewall dan yada modemin bir ayarından yapıyor. PPPoATM ayarlarıydı sanırım. Hala çalışmıyo kafede. Nası yapıcağımı anlatabilir misin?[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Yok LvL: 45 Assassin
NosFFeratu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Ya o genelde bizim cafede de oluyo ama arada bir sonra kendi kendine gecio Pc ler eski sistem olabilir mi ? Çünkü kasis sistemlere genelde böle oluo[signature][hline]Np:800 Manner:376 Staff:Lupus Lvl:5x icemage 3 kekuri ring bulmustur bi kere hacklenmiştir. Abyss dungeon alt katlarda 897621 kerede ölmüştür...
Arma Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Abi bölede olmadı buzkirpisi. Başka yöntem bilennvarsa anlatabilir mi? Delirecem. Oynamak istiyom.[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Yok LvL: 45 Assassin
Arma Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Bu arada makinelerde yeni sistem hep. Çok denedim ama düzelmedi.[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Yok LvL: 45 Assassin
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 PPPoE ,PPPoATM ayarlarını degistirip dene tekrar olmazsa Firewall varsa kaldır olmazsa Netgear and D-Links(ne oldugunu bilmiyorum kaldıracakmıssın varsa) olmazsada What you could do is, uninstall the game, go to CProgram Files and delete the knightonline folder manually. (Shift+Del) Reboot your computer. Install the game. If you are on cable internet connection, release and renew your IP adress. Check if your DirectX is up to date (8.1 or higher, 9.0c for example) See if your computer is virus/spyware/worm/adware/trojan free. For more info on this subject do a forum search. A lot of usefull info on here I wish you good luck, and keep us updated. Yap demiş forum mod,ama modemle alakalı birsey olması gerek.
Öne çıkan mesajlar