lisantus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ismini de tam olarak bilmiyorum anlamadigim için abimin opel astirasi var şu 2004 model ona marşpiyer taktırıyor iki yana öne arkaya ve rüzgarlik monte dahil ne kadar civarıdır bilgilendirirseniz kazık yemiyim ismini yanlış yazmış olabilirim hani halk dilinde faça diyolar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 el yapımı, marka, avrupa, yan sanayi vs fiyatları etkiliyor. opel vectraya yanlar arka ön 600 milyona yaptırmıştı bi tanıdıgımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 aksarayda çıraklara yaptırmakla, maslakda ordinaryuslara yaptırmak arasında fark var. işçilik inanılmaz önemli. Boya kalitesi ve malzeme kalitesi de çok önemli. Sadece yan marşpiyellerin bile fiyatı 50 ile 450 arası değişiyo. Tavsiyem tabi ki güzel bi yerde yaptırman ve ucuza kaçmamandır. 50 milyon verip hiç taktırmamış olmayı istemekten iyidir.[signature][hline]apaçiyim ezelden ateş yaktım gezerken keşke orman yansa da tasarruf etsem tezekten /12/02/2005-05:15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 he bu arada aklıma geldi de bu lafın tam doğrusu nedir ya? ya da varmıdır bu lafın TAM Doğrusu? marşpiye marşpiyel marşbiyel marşpiyer marşbiye marşbiyer karlık etek vs vs ben genelde marşpiyel diyorum ama tam doğrusu nedir hiç bilemedim. Sanayide işin piri ustalar karlık diyolar genelde.[signature][hline]apaçiyim ezelden ateş yaktım gezerken keşke orman yansa da tasarruf etsem tezekten /12/02/2005-05:15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 marşbiyel diye biliyorum bende resmi bi sitede rastlamıştım[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 body kit :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ben marşpiyer die biliorum sanki dergide fln öle okudum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 marşpiyel die biliorm bende ama arada marşpiyer weya marş diorm dermişim :P[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 mar$piyer dogrusu yanniz arabanin sag ve solundakilerdir bunnar on ve arka tamponlar degil[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Evet yahu ne tamponu tamponu ortaya atan kim? kapıların altında kalan kısımlara denir[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 aslında fransızcadan bakıcak olursak marşpiye doğrusu marche- adım, yürümek pied - ayak, adım vs. yani bu mantıkla bakılcak olursa marşpiye doğrusu ve kamyonlardaki, kabine tırmanmak için kullanılan basamak.[signature][hline]apaçiyim ezelden ateş yaktım gezerken keşke orman yansa da tasarruf etsem tezekten /12/02/2005-05:15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar