gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Son zamanlarda piyasada gezen Firefox mozilla denen programın avantajı nedir?Internet explorer ın yerini aldı birçok bilgisayarda, kurdum denedm hiçbi şeye benzetemedm.Hızlı olduğunu söyliyolar ma 30 kat yawas bence.Extra nesi war sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 genişleyebilirlik, güvenlik, estetik. şu andaki plug-in lerimle tüm komutları mouse hareketleriyle yapabiliyorum, web-sitelerinden istediğim bannerları/resimleri/scriptleri bloke edebiliyorum (misal: reklamlisite.combanners* ı bloke edince tertemiz site kalıyor geri) sayfa içindeki bi resme zoom yapabiliyorum. ve tabi tab browsing var, o da süfer. daha tonlarca buna benzer plug-in var. dıkınız-> https://update.mozilla.org/extensions/ güvenli çünkü open source hede hödö, bir de firefox u hedef alan çok kimse yok. estetik, çünkü bir ton skin var, programın görünüşünü istediğin gibi değiştirebiliyorsun. hız konusunda çok derdim var ve acemi bir kullanıcı sayılmam diyorsan; http://moox.ws/tech/mozilla/firefox.htm farklı işlemciler için optimize edilmiş firefox sürümleri var. p4 ve üstü için release-M3 sürümünü çek. (diğer işlemcileri için bilmiyorum siteden bakmak lazım) güya oturup bitirecem firefox rehberini, yarısını yazdım kaldı öyle. tembellik zor zanaat. :D[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 15 Şubat 2005 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 eksilerinin başında mozilla olması ve netscape ekolünün getirdiği "ille de html standartlarına bağlı kalacam" takıntısı gelir. bu yüzden düzgün görüntüleyemediğiniz, js kodlarını çalıştıramadığınız siteler olabilir, şaşırmayın, maxthon kullanın. çünkü maxthon firefox'un size sunduğu herşeyi sunar, üstüne de ie üzerine kurulu olmanın avantajlarını ekler..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 standartlara eskisi gibi sıkı sıkıya bağlı değiller sanırım ,1.0 la o kadar problem olmuyor . yine de sorun çıkartırsa, sağ tıklayıp "View this page in IE" ye tıklıyorum. oluyor bitiyor.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grekon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 süper ötesi güzel bi program. bazı siteler IE desteklediği için sorun çıkartabiliyor. ozaman ie yi kullanıyorum. ama bu durum çok ender oluyor. her zaman dediğim gibi dehşet ötesi bir program. Artı son olarak Mozilla thunderbird diye bi posta programı var. Akıllara zarar ikisini hiç beklemeden kur.[signature][hline]Ölümden Korkmuyorum! Sessizce bir düş görmekten farkı yok. Sonsuza dek süren bir rüya... [Cowboy Bebop] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erolbey Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 arkadaşlar bazı internet sayfalarını görüntülerken türkçe harf karakterlerini otomatik olarak düzeltmiyor.Her seferinde (Görünüm-karakter kodlaması-Türkçe(windows1254)) kısmını aktiflettiğim zaman sayfa karakterleri düzeliyor. Fakat başka bir sayfa açınca otomatik bu işlemi yapmıyor .Her seferinde sayfanın türkçe karakterlerini görebilmek için elle karakter kodlamasını aktifletmem gerekiyor. Bunu otomatik kendisi yapması için ne yapmam lazım.Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdidien teşekkürler....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar