Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ACİLEN LAZIM....!!!!ACİL!!..!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Acilen
spell of Blast
veya
Spell of fire blast
adında bire kağıt parçasına ihtiyacım var dilediğiniz parayı veririm ama acilen lütfen elinde olupda bana satmak veya hediye etmek isteyen olursa lütfen
ID: ChutLuck lütfen bana ulaşın (nickde ChutLuck) lütfeeeen
:(:(:(:(:(
Mesaj tarihi:
:D adı spell of fire blast değeri 15-20 milyon arasıdrı satılır maradonda.[signature][hline]Nation :EL Morad
Server :Ares
NicK :BuRiAL_TR
CLaN :Hiç Olmadı......
LvL :6x Blade Master Warior
Mesaj tarihi:
gel sana indirimli 30m oke ? istedigim para buu miragede olur.[signature][hline]
Server:JapKo 3
Nick:KuardoN
LvL:LvL Önemli Deil Japonlar Beni cok sevio bende onlari.
Clan:Epicurean
NP:Farketmez Clan Grade 2 :D
Not:I love Japan.
Japkoda Oynuyorsanız Sakın Türk oldugunuzu saklamayın eger i am from USA derseniz kimse sizle konusmaz Türküm derseniz Kral Ediolar :D
Mesaj tarihi:
Bu Konu Açılmışken Bende Bi Şansımı Deneyim. Bakın Bana O Kağıt Parçasını Hediye eden olursa Her Gece YAtarken Dua Ederim Nasi fikir.. :D

[Bu mesaj Gift15h tarafından 16 Şubat 2005 19:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bende şu an satlık spell of glacier blast war ilgilisine server ares.değeri 15 milyon zaten pazar alanındada yazıyor .....:D:D:D[signature][hline]Nation :EL Morad
Mesaj tarihi:
Ayrıca Bir Soru Daha Daha Önceleride MErak Ediordum Ama Sormadım Şimdi Sorayım bari. Lvl 33 skilin den Sonra bir skill daha açılıor onda Spell Of thorn mu ne istiordu acaba dierinden ne farkı war onun.. açıkça bir anlatırmısın. Beğenirsem alıcam da. Bide işime Yaramazsa İntihar Falan Uzun işer Anlarsın Ya.Saygılar Sevgiler :)
Mesaj tarihi:
japon ko da olsanız beleş verirdim pazar fiyatı 1m den baslio[signature][hline]
Japkoda Oynuyorsanız Sakın Türk oldugunuzu saklamayın eger i am from USA derseniz kimse sizle konusmaz Türküm derseniz Kral Ediolar :D
Mesaj tarihi:
Fireblast neden alıyorsunuz,nasıl olsa mage halinizle 57 den asagı gitmiyceksiniz heralde cz ye.Eslanttada aoe yapıcaksınız zaten.Bence alınması gereksiz(bence)
Mesaj tarihi:
Olsun Karizma yapcaklar Dts partisinde :D[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Firespear gibi bişi,top biraz daha büyük böle,şekil falan değil bence,Thunderblast olsa tamam o şekil :D
Dmgide firespeardan ortalama 200 falan fazla heralde.
Mesaj tarihi:
o Kaç M Den Başlıor Baba Hani bahsettiğin firespear gibi Olan Ama Büyükçe Olanından :D harbiden kaç Milyon o Kağıt Parçası. Ayrıca Satan warmı. KArizma Yapmak İstiom Bende :(
Mesaj tarihi:
bildiğim kadarıyla fire blast olunca inferno diye aoe açılıyor(ben wariorum)Baya geniş bir çapı var.[signature][hline]Nation :EL Morad
  • Yeni Oluştur...