tokico Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Acilen spell of Blast veya Spell of fire blast adında bire kağıt parçasına ihtiyacım var dilediğiniz parayı veririm ama acilen lütfen elinde olupda bana satmak veya hediye etmek isteyen olursa lütfen ID: ChutLuck lütfen bana ulaşın (nickde ChutLuck) lütfeeeen :(:(:(:(:(
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 :D adı spell of fire blast değeri 15-20 milyon arasıdrı satılır maradonda.[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL_TR CLaN :Hiç Olmadı...... LvL :6x Blade Master Warior
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 gel sana indirimli 30m oke ? istedigim para buu miragede olur.[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:LvL Önemli Deil Japonlar Beni cok sevio bende onlari. Clan:Epicurean NP:Farketmez Clan Grade 2 :D Not:I love Japan. Japkoda Oynuyorsanız Sakın Türk oldugunuzu saklamayın eger i am from USA derseniz kimse sizle konusmaz Türküm derseniz Kral Ediolar :D
Gift15h Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Bu Konu Açılmışken Bende Bi Şansımı Deneyim. Bakın Bana O Kağıt Parçasını Hediye eden olursa Her Gece YAtarken Dua Ederim Nasi fikir.. :D [Bu mesaj Gift15h tarafından 16 Şubat 2005 19:06 tarihinde değiştirilmiştir]
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Bende şu an satlık spell of glacier blast war ilgilisine server ares.değeri 15 milyon zaten pazar alanındada yazıyor .....:D:D:D[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL_TR CLaN :Hiç Olmadı...... LvL :6x Blade Master Warior
Gift15h Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Ayrıca Bir Soru Daha Daha Önceleride MErak Ediordum Ama Sormadım Şimdi Sorayım bari. Lvl 33 skilin den Sonra bir skill daha açılıor onda Spell Of thorn mu ne istiordu acaba dierinden ne farkı war onun.. açıkça bir anlatırmısın. Beğenirsem alıcam da. Bide işime Yaramazsa İntihar Falan Uzun işer Anlarsın Ya.Saygılar Sevgiler :)
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 japon ko da olsanız beleş verirdim pazar fiyatı 1m den baslio[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:LvL Önemli Deil Japonlar Beni cok sevio bende onlari. Clan:Epicurean NP:Farketmez Clan Grade 2 :D Not:I love Japan. Japkoda Oynuyorsanız Sakın Türk oldugunuzu saklamayın eger i am from USA derseniz kimse sizle konusmaz Türküm derseniz Kral Ediolar :D
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Fireblast neden alıyorsunuz,nasıl olsa mage halinizle 57 den asagı gitmiyceksiniz heralde cz ye.Eslanttada aoe yapıcaksınız zaten.Bence alınması gereksiz(bence)
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Olsun Karizma yapcaklar Dts partisinde :D[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:LvL Önemli Deil Japonlar Beni cok sevio bende onlari. Clan:Epicurean NP:Farketmez Clan Grade 2 :D Not:I love Japan. Japkoda Oynuyorsanız Sakın Türk oldugunuzu saklamayın eger i am from USA derseniz kimse sizle konusmaz Türküm derseniz Kral Ediolar :D
Gift15h Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 He Eet o du İşte bende onu Soruyorum neden o Skiile Kağıt İstiorku Daha çokmu Damage Vuruyor alanmı artıor Bilmediğimden Soruyorum Gülmeyin...:)
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Firespear gibi bişi,top biraz daha büyük böle,şekil falan değil bence,Thunderblast olsa tamam o şekil :D Dmgide firespeardan ortalama 200 falan fazla heralde.
Gift15h Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 o Kaç M Den Başlıor Baba Hani bahsettiğin firespear gibi Olan Ama Büyükçe Olanından :D harbiden kaç Milyon o Kağıt Parçası. Ayrıca Satan warmı. KArizma Yapmak İstiom Bende :(
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bildiğim kadarıyla fire blast olunca inferno diye aoe açılıyor(ben wariorum)Baya geniş bir çapı var.[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL_TR CLaN :Hiç Olmadı...... LvL :6x Blade Master Warior
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Aoe degil Bahsettigim o fireblast iste,normal firespear gibi atıyorsun. Thunderblast ı lightning mageler kullanıyor.
Öne çıkan mesajlar