Abus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bir texti PNG olarak kaydediyorum.Flashın içine koyuyorum text deformasyona uğruyor ama işin garibi hepsi değil bazı kısımları?Bu neden olabilir arkadaşlar?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 çünküüüüü aptal flash onu küçültmüştür muhtemelen. transform penceresini açıp 100% yap width ve height ı.[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 usta width ve height zaten 100% ama x y de küsürat varmış 27,2 gibi ondan yapabilirmi?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 x y deki küsüratları kaldırdım hasta olcam ya üst satır süper alt satır boyuna uzamış off[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar