Sorj Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 gerçekten cok harika bişey bi yandan istersen çalışıyorsun istersen boş boş gezip Hayvan ötesi kolay olan sınavlara giriyorsun ve liseyi arkadaşlarından önce bitirion harika bişey ya :) eğer lise 1 de sene sonunda zayıf kurtarmaya kaldıysanız kasmayın zaten istenizde yapamazsınız artık 2 zayıf çakış oldu işiniz zor.Kimle konuştuysam oha açık lise süpermiş diyo okumaya niyeti olmayanlara duyurulur ha gelcek burda 2 3 tane arkadaş dicek okucan alcan diplomanı o diploma ile ne yapabilcen dicek? bende diyecem açık lise diploması ile normal düz lise diploması arasında fark yok ;) sadece açık lisede öğrenci sayılmıyorsun orda uniye git tamamdır :) amacım WHOAA herkez gelsin falan değil sadece rahat lığını sanki açık lise de okumak cok kötü bişeymiş gibi insanların üstüne baskı yapanları aydınlatma amacı ile yazmışımdır.[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 gr@lsın olm sen gr@l =o)[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP
Sorj Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 deget :)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
undomiel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 getmiyom banane banane banane =oP[signature][hline]FUCK= Fornication Under Control of the King pati pati resim =op sende yaz yaz yaz =oP
fantasturk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 evet açık lisede normal lisede çalışan bir adam (hele benim gibi anadolu lisesinde okumuş ve hakkı yenilmiş bir insan gibi) ın yarısı kadar çalışın okuldan en az 78 puan alırsınız... bu nasıl adalet ise
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Amma kötü bişey o ya...Biri benim önüme geçerse amma küfür ederim...Gerçi geçip geçemeyeceğini bilmiyorum , ben peşin peşin basayım küfürü...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
Öne çıkan mesajlar