tumpatimpi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Ramocan'ın dediği gibi son günlerde bol bol template soruyor insanlar. Ben de bu noktada hemen bir reklam olayına girmek istedim. Her türlü SC itina ve sevgi ile yapılır. Patlama çatlama olmaz. ( Sevgi ile yapıldığı için patlamaz asla ) MErlinde bekleriz efendim. Online değilse bile Turkish Knights Guildından herhangi birisine Pinpinar'ı sorunuz Pinpinar 50 Legendary Spellcrafter Sorceress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Ewet, arkadaş doğru söylüyor...Bir slogan da benden... "TumpaTimpi... Template'te tek adres..." veya "Yored'in Template'e doyduğu an..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Aheuah abi supermissiniz ya ahauha[signature][hline]Istanbul seni hapsetmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 moda diil ihtiyac :)[signature][hline]Hexa Hallowen-Mercenary[Exc]-5L6 Quantum İceCream-Wizzy[Exc]-rve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ufaqliq Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 dağılın len[signature][hline]Guinevere - Barbaros Guinevere - Tetikci Guinevere - Testere Mordred - Zocro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar