Evr Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 sadece gruba veya raid grubuna özel dungeon diyebiliriz yani senın grubundakiler dısında kimse orda olmaz[signature][hline]icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hehehehhe şu fake acc larla buraya girip mal mal şeyler yazmaktan ne zevk alıyorsunuz anlamıyorum. Yazık yaw :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: GM-Newbie, 10 Şubat 2005 15:25 tarihinde demiş ki: said: _ILuVaTaR_, 10 Şubat 2005 15:18 tarihinde demiş ki: iyide tank heal edilir mesela 3 tane elite mob üstünüze geldginide warriorımı heal etcen petimi =) 2sini fear edecen sonra area heal edecen sonra petle warrior'a Improved Power Word: Shield'ı yapacan sonra basıcan Improved Renew'ı warri ile pet'e bişicikler olmaz :p sonra normal heal'ine devam et heh fear yapayımda bütün instance başımıza çksün dimi =) onun yerine magein polymorph yapması daha iyi olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Horse_Dick, 10 Şubat 2005 16:36 tarihinde demiş ki:nasıl, horse cock ne ki? umarım mustehcen birşey deildir, annem gorurse bana çok kızar, hatta belki de dover..geçen babaannemi dovdu, kadıncağızın ağzında 6 tane sağlam diş vardı, onları da kırdı...gecen sene de babamı hastanelik etmişti...kolunu bıcakladıydı.. Off ya komik şey. Abi ignore edin cevap yazmayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 yetkililer eminim halleder pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ohh be, çok ii oldu bu haber, heryerde ne hunter vardı, sırf bu yüzden hunter olmaktan soğuyodum. oh oh oh... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atahan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ben sadece oyundan zevk almak için hunter olucam eğer klavyeye alışırsan ve hızlı olursan zor devirirler seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Bakın, bence de hunter olmayın ( :D ) da, şunu da söyleyeyim, 2-3 tuşa basmaktan başka birşey bilmeyen US bebelerinin lafına bakarak da class seçmeyin. Ne istiyorsanız onu olun, süper uyum var[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Keşke bu topik açılmasaydı off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 kedi ulasamadıgı cıgere mırlar mısalı bunlarda ıs yapmadan krallık ıstıyorlar.elde edemeyıncede yok surası dusuk yok hayvanlarımız oluyo yok okum bozuldu 50 dmgı gecmıyor.bunların hepsı lamer amerıkan genclıgının kendısını cok matah sanıp bı ısı basaramayınca boku karakterıne atması.bırakın takılsınlar ıste bole.yok su karakter ıse yaramaz ,yok su karakter damage wuramıyorkı oynamayın. neyse neyse..bırakın benı panterımle yanlız basıma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ben hala o adamdayım ya. Bir insan nasıl 11 günde level 59 olur ya. Fotosentez mi yapıyorsun, uyumuyor musun, nasıl bir varlıksın sen. 11 gün aralıksız oynasam yine beceremem ben onu ya =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo [Bu mesaj Penthesilea tarafından 10 Şubat 2005 17:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atahan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hunterın özelliklerinde hızlı level atlıyo yazıyo ama elemana helal olsun iyi kasmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 abı ondan kolay ne war.makınayı tuvalete tasıyorsun ve her zmn hazır yemek yapıcak bırını ayarlıyorsun.hatta ve hatta corba yaptırıyorsunkı pıpetle ıcerken oynuyabılesın.haa bu arada bol bol kahvede tuketıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Adamın inadına US e geçip hunter aççam sonra onu bi güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Pirvan, 10 Şubat 2005 10:20 tarihinde demiş ki: Hayır diyorlar ki pet bi işe yaramıormuş vs vs.. E bırakın da beastmastery dediğiniz şeyin bir önemi olsun bunlar marksmanship/survivala abanırlar efendime söyleyeyim sonrada benim petim aggro tutamıyooo diye ağlarlar. Hiç tasvip etmiyorum Abi pvp serverından bahsediyoruz zaten pvp serverında beastmastery gidersen hata edersin çünkü battlegrounds da kimse peti takmaz direk sana girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Lind3r0th, 10 Şubat 2005 16:29 tarihinde demiş ki: pet ölsün abi sorun değil tohumu sende :) Öyle diyosunda peti beslemek zorundasın ve instance dayken etin bitiyo zamanla sonra bulda eti besle. Ee haliyle et bulamıyosun ve besleyemiyosun ozmnda petin demagei %125 düşüyo napıcaksın sonra o peti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 kim ne derse desin abi, eğer bu oyunda zevk aldığın şeyi seçersen çok eğlenirsin. yok o çok güçlüymüş diyip seçersen bi zevk alamazsın. sonuçta rp oyunu bu, Role!![signature][hline]~~~~~~Éärenwén~~~~~~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Abi kanıtlasın Hunterin poktan olduğunu madem çocuğun msn i bende olsa direk fraps filan yollarım git çek gel derim yani görmeden inanmam abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Beyler adam 11 günde 59 olmamaış yanlız . Böyl tam anlamadan yorum yapmak yanlış . Söylediği şey 11 played time . Oyun içinde /played yazın ne demek istediğimi anlarsınız . Adamın yorumlarına da katılıyorum . At almadan önce group aspect of cheetah hunterın gruplara girmesini sağlıyor ama at alındıktan sonra ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Hunter zaten solo karakteri partilerde işe yaramadığından şikayet etmesin boşuna ozaman millette bizde hunter gibi solo yapmak istiyoruz diye çıkar ortama herkes kendi işini yapsın :)[signature][hline]Babacan Dwarf Hunter lvl 20+ Bogachan Human Warrior lvl 10+ Burning Legion http://www.anatoliansunrise.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Oyunda kötü class yok kötü oyuncu var.[signature][hline]Beyin aldırma operasyonlarına hayır! [/b][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 katılıyorum her skılın clasın ayrı bır tadı var.[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Bencede cok acimasiz sacma ve anlamsiz bi yazi olmus gene Avatardan orne vericem (bi kac kisi daha vermis ama) ben ilk Altar of hakkar instanceimi onla yapmistim butun grup lvl 50-52 arasi avatar 60 :) herneyse o instancetaki elite dragonlari avatarin petti solo tankliyodu (hemde kedi yani ayi gibi armor ve healthi yuksekte degil) ayrica dps dida gayet ii hunterlarin pvp diycek olsan bence oynamayi bildikten sonra gayet ii, ayrica scholoda hunter istemiyolar demis kesinlikle yanlis her scholo ya gidisimde grupta herzaman bi hunter olur ve trap kullanmayi ii bilen huhnterlar gayet ise yarariyo instancelarda herneyse ben lvl 34 hunterimla yoluma devam ediyorum :)[signature][hline]Lorlas lvl 60 Durid - Guardians Of Life Warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: _Dalamar_, 16 Şubat 2005 13:02 tarihinde demiş ki: Oyunda kötü class yok kötü oyuncu var. söz budur işte[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 GÜÇLERİ - Çeşitli yaratıkları evcilleştirebilir ve kontrol edebilir - Çita görünümünü kullanarak çok hızlı seyahat edebilir - Canavarlara karşı özel yetenekleri vardır - Kaçan oyuncu ve yaratıkları takipte iyidirler paticigin wow sitesinde Çita görünümünü kullanarak çok hızlı seyahat edebilir yaziyor yani druid gibi chita mi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar