BamMargera Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bu duruma ayar oluyorum..bir kızı özelliklede fazla değer verMEdikleri bi kızı dostlarından üstün görenlere ayar oluyorum... Daha öncede başıma geldi..bu gece de aynısı oldu..Uzun zamandır görüşmediğim liseden bi arkadaşım daha dogrusu dostum olarak bildiğim kişi beni aradı ve oraları çok özledım(üniversite yuzunden artık başka şehirde ve ailesi de burda deil)ve sizde kalabılırmıyım bi kaç gunluğune dedi..ben de ok dedim..ne demek istediğin kadar...atladı geldi sevgililer gununde..ben eve gelecek direk sanırken..beni aradı ve çarsıya gel takılrız fln dedi..gittim yanında kız arkadası vardı...nese benımde yanınmda liseden arada bi gorustugum kız arkım vardı hep beraber takıldık gece de bara gittik eglendık (butun gun hatunla ılgılendiği için adam akıllı muhabbet edemedık)gece eve geldıgımizde olm sen buraya bu kız ıcın mı geldın sorusuna..yok be hem sizleri gormek hemde hatundan ayrılmaya geldim yurumuyo bunu ona yrn solıcem fln dedi..adam akıllı takılamadık ztn bugun fln da dedi..bugun de beraber carsıya gittik.uzun zamandır onu goremeyen baska bi arkadasım daha ordaydı ama dostum olacak adam(oraya gelıp bulusmamızın amacı olan adam) ortada yoktu..yarım saatlıne gidiyorum hatundan ayrılıp bittigini solıyıp gelıcem diyen adam yoktu bi ara geldı 5 dakıka oturdular sonra gittiler..sonra 3 saat sonra aramak zorunda kaldım biz evlere dagalıyoruz diye birazdan gelıyorum dıyınce bara gittik bekledik..ve yarım saat sonra yine kızla geldi koklaştılar yiyiştiler ve sonrada hatunu bırakmaya gitti ve geldik... Şimdi sorum bu bu nasıl bi zihniyettir ki cogu ınsan bır kızı,bir a....ı arkadaslarından öte gorur ve kardeşim dediği bir kişinin evininde otel parasından kurtulmak için kalır.. Size sorum dostluklar kalıcı,kızlar geçicidir bu hayatda olaynı ben mı abartıyorum yoksa bi tek benım basıma mı gelıyo bole seyler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Bence önemli olan dürümcüye yakın oturmaktır.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 DotA'da AR oynarken mesela, Bonefletcher'ın gelmesi önemlidir.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Alexi_Septimus, 16 Şubat 2005 04:20 tarihinde demiş ki: Bence önemli olan dürümcüye yakın oturmaktır. +1 veriyorum buna, bir de kişisel bölümüne doğru el sallıyorum topike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Yada ne bileyim evde daima ketçap bulundurmaktır.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Ya tabi daha önemli şeyler var. Mesela duştayken elektriklerin kesilmemesi falan.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BamMargera Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 alexi eyw yorumların için baya konuyla alakalı anladım şimdi olayı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bence susadıın da spriteının elinin altında olmasıdır.. mutfaa gider[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 strata sırf sana öyle gelen birşey diil bu dostum dedigin adam işine bakmış senide araç olarak kullanmış gibi geliyor bizimde başımıza gelmişti zamanında ama akıllandık artık. örnekler vermek gerekirse şöyle oluyodu bana. plan yapardık fln arkla hade akşam bişeyler yapalım bar mar zart zurt herif bi gelirdi yanında kız arkı fln. gecemi zehir ederdi onlar öpüşürken fln bizede tabagımıza bakmak düşerdi. muhabbette açılmaz insan kasılır baksam mı bakmasam mı dertlenirdik. hatta yüzsüzlügün dozunu kaçıran bi ark vardı dadanmıştı bi ara benim eve abi 2 saatligine çıksana dışarı kız ark gelicek ayaklarıyla miktiri çekerdi bana kırmazdım bende. samimiyeti suistimal eden tiplerdir bu adamlar dostlukla fln alakası yoktur halk tabiriyle otlakçıdırlardır vs. vs.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Elektronik süpersonik ne yapmaya çalışıyorsun ?[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 neyi ne yapmaya çalışıyorum? fikrimi söyledim yanlış birşey mi yaptım?[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Dres, citibank diyorum.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 yarin senin de ona isin duser, fazla olayi buyutmeye gerek yok. ne olcak yani iki gun sizde kaliyomus? ha kiz ark. gormeye gelmis, senin bu durmda destek olman lazim eger hakkaten dost isen. Gercek dostluk zaten gerektiginde ikinci hatta ucuncu planda kalmayi kabullenebilmektir. ha bi de her kiza oyle ileri geri konusma yapmayin, yarin 'yengen' olur, yuzune bakamazsin arkadasinin. [Bu mesaj demirbilek2 tarafından 16 Şubat 2005 06:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 öyle işi düştükçe görüşücekse ona başka bi ad koyarlar. hem öyle kız mız dalgasını açmadan muhabbet ederiz ayaklarında geliyosa zaten geç o adamı. baştan söylese bu adam bu kadar takmazdı kafayı demekki söyleyemiyo herif muhabbetle özlemle kamufle etmiş evi otel gibi kullanıp kız la buluşmuş[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass [Bu mesaj supersonicmemed tarafından 16 Şubat 2005 06:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 alex ücüncü madalyaya kasio benje :P[signature][hline] "Who wants to live forever?" Deviant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bence abartmissin bu olayi. kiz ark. gorusmek icin iki gun sende kalmis. Sen de bi arkadasina yardimci olmussun iste. Basit bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 çocuk bariz kullanmış seni. ötesi yok. ama alexi'nin dediği gibi evinde her zaman bir dotA cd'si 100 gram kadar mayonez ve ingilizce türkçe sözlük bulunmalı. Böyle zamanlarda işe yarar her zaman.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 onun sonu şöle de olabilir senin yokluğunda insanları ayakta tutmak için... yaratıcı adamım :) ama süper hikaye zegna[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Zegna bu yönünü hiç bilmiyordum tmm mı duygusal zenci[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: Alexi_Septimus, 16 Şubat 2005 04:20 tarihinde demiş ki: Bence önemli olan dürümcüye yakın oturmaktır. +1[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 dostuk !!![signature][hline]!!!Noxite[ESP]!!! =o= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Kiz.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: swswsw, 16 Şubat 2005 12:16 tarihinde demiş ki: Kiz. 250 gr yani? peh..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bence kız ark[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P_O_T_D_C Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Her ikiside önemli....[signature][hline].... LeviathaN .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar