tsaniakas Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Umraniyedekinden bende aldım... Quest gibiydi valla bahcelievlerde oturuorum ona sor buna sor telefon et umraniyeden cıktı sonunda.. pazartesiden itibarende butun bimekslerde olcakmıs sanırım...
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 son 2 kutuyu ben aldım ehhee[signature][hline]50 vampiir
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ne açsınız ya :-P[signature][hline] Name:Rockncoke_TR Job:Hunter Race:El Karus LvL:3x Clan:Epicurean Server:Japko en alttaki server :-P
tsaniakas Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Abi adama telefon ettim zaten ilk once kac kutu var elinde diye sordum sanki 10 tane alacam :) sonra dedi iste 3ünü ayırttırdılar dedi bende dedim ayır ozaman banada falan... ama ordaki kutular farklı farklıydı ben ön yüzünde nightelf olanı aldım Europe olan o diye aklımda kalmıs oyle bi ayrım varmı bilmiorum tam olarak ama neyse aldım simdi install ediorum Account falan nasıl acılır anlatan bi thread varmı forumda yonlendirseniz?
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 wowun avrupa sitesine gir sağ üstte account creat vardır oraya gir ondan sonrası senı yonlendırır zaten[signature][hline]Retailde görüşürüz...
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Bugun Akmerkez de oyuncakcıda gordum WOW diye koca yazıyı camda :D bi baktım 89 ytl ye wow gelmiş alıcaktım vazcaydım(lol lafa bak)[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr:
Lagwagon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 nebula.. beles ekmek dagatsalar bukadar talep olmaz...:D ah oss olmasa... ama ark netten siparisle 50-60 melyona almis burda biraz pahalıymıs normal ama....[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy
Tangerine Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ben yarin quest yapicam asil bütün gidebildiğim bimeks-toyzz-megavizyon-dnr lara gidiyorum. sendit'ten geleni de 65 milyona satiyorum.
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Valla ben öss den sonra gircem yinede aldim bugün biter falan :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
xantia Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Lagwagon, 12 Şubat 2005 22:45 tarihinde demiş ki: nebula.. beles ekmek dagatsalar bukadar talep olmaz...:D ah oss olmasa... ama ark netten siparisle 50-60 melyona almis burda biraz pahalıymıs normal ama.... nerden sipariş etmiş .
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Tepe Nautiluds da megavizyonda halen 5 adet kutu duruyor fiyatı 99 milyon ama[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Tangerine Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 kartal sahil migros dnr dan aldim oh bee..
Lagwagon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: xantia, 13 Şubat 2005 01:43 tarihinde demiş ki: said: Lagwagon, 12 Şubat 2005 22:45 tarihinde demiş ki: nebula.. beles ekmek dagatsalar bukadar talep olmaz...:D ah oss olmasa... ama ark netten siparisle 50-60 melyona almis burda biraz pahalıymıs normal ama.... nerden sipariş etmiş . 65 e almis ayrica önsiparis oldugu icin ucuza gelmis ve siparisler kapanmis yoksa bende alacaktim... siteyi bilmiyorum...[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy
Öne çıkan mesajlar