Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bimeks satışa Çıkarmış

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Umraniyedekinden bende aldım...

Quest gibiydi valla bahcelievlerde oturuorum ona sor buna sor telefon et umraniyeden cıktı sonunda.. pazartesiden itibarende butun bimekslerde olcakmıs sanırım...
Mesaj tarihi:
Abi adama telefon ettim zaten ilk once kac kutu var elinde diye sordum sanki 10 tane alacam :) sonra dedi iste 3ünü ayırttırdılar dedi bende dedim ayır ozaman banada falan... ama ordaki kutular farklı farklıydı ben ön yüzünde nightelf olanı aldım Europe olan o diye aklımda kalmıs oyle bi ayrım varmı bilmiorum tam olarak ama neyse aldım simdi install ediorum Account falan nasıl acılır anlatan bi thread varmı forumda yonlendirseniz?
Mesaj tarihi:
nebula..
beles ekmek dagatsalar bukadar talep olmaz...:D
ah oss olmasa... ama ark netten siparisle 50-60 melyona almis burda biraz pahalıymıs normal ama....[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you.
Lagwagon-Lazy
Mesaj tarihi:
Valla ben öss den sonra gircem yinede aldim bugün biter falan :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
said:
Lagwagon, 12 Şubat 2005 22:45 tarihinde demiş ki:
nebula..
ah oss olmasa... ama ark netten siparisle 50-60 melyona almis burda biraz pahalıymıs normal ama....

nerden sipariş etmiş .
Mesaj tarihi:
Tepe Nautiluds da megavizyonda halen 5 adet kutu duruyor fiyatı 99 milyon ama[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
said:
xantia, 13 Şubat 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
said:
Lagwagon, 12 Şubat 2005 22:45 tarihinde demiş ki:
nebula..
ah oss olmasa... ama ark netten siparisle 50-60 melyona almis burda biraz pahalıymıs normal ama....

nerden sipariş etmiş .

65 e almis ayrica önsiparis oldugu icin ucuza gelmis ve siparisler kapanmis yoksa bende alacaktim...
siteyi bilmiyorum...[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you.
Lagwagon-Lazy
  • Yeni Oluştur...