Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bimeks satışa Çıkarmış

Fefe

Öne çıkan mesajlar

Abi adama telefon ettim zaten ilk once kac kutu var elinde diye sordum sanki 10 tane alacam :) sonra dedi iste 3ünü ayırttırdılar dedi bende dedim ayır ozaman banada falan... ama ordaki kutular farklı farklıydı ben ön yüzünde nightelf olanı aldım Europe olan o diye aklımda kalmıs oyle bi ayrım varmı bilmiorum tam olarak ama neyse aldım simdi install ediorum Account falan nasıl acılır anlatan bi thread varmı forumda yonlendirseniz?
Sosyal ağlarda paylaş

nebula..
beles ekmek dagatsalar bukadar talep olmaz...:D
ah oss olmasa... ama ark netten siparisle 50-60 melyona almis burda biraz pahalıymıs normal ama....[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you.
Lagwagon-Lazy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
xantia, 13 Şubat 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
said:
Lagwagon, 12 Şubat 2005 22:45 tarihinde demiş ki:
nebula..
beles ekmek dagatsalar bukadar talep olmaz...:D
ah oss olmasa... ama ark netten siparisle 50-60 melyona almis burda biraz pahalıymıs normal ama....

nerden sipariş etmiş .

65 e almis ayrica önsiparis oldugu icin ucuza gelmis ve siparisler kapanmis yoksa bende alacaktim...
siteyi bilmiyorum...[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you.
Lagwagon-Lazy
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...