tsaniakas Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Umraniyedekinden bende aldım... Quest gibiydi valla bahcelievlerde oturuorum ona sor buna sor telefon et umraniyeden cıktı sonunda.. pazartesiden itibarende butun bimekslerde olcakmıs sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 son 2 kutuyu ben aldım ehhee[signature][hline]50 vampiir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ne açsınız ya :-P[signature][hline] Name:Rockncoke_TR Job:Hunter Race:El Karus LvL:3x Clan:Epicurean Server:Japko en alttaki server :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsaniakas Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Abi adama telefon ettim zaten ilk once kac kutu var elinde diye sordum sanki 10 tane alacam :) sonra dedi iste 3ünü ayırttırdılar dedi bende dedim ayır ozaman banada falan... ama ordaki kutular farklı farklıydı ben ön yüzünde nightelf olanı aldım Europe olan o diye aklımda kalmıs oyle bi ayrım varmı bilmiorum tam olarak ama neyse aldım simdi install ediorum Account falan nasıl acılır anlatan bi thread varmı forumda yonlendirseniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 wowun avrupa sitesine gir sağ üstte account creat vardır oraya gir ondan sonrası senı yonlendırır zaten[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Bugun Akmerkez de oyuncakcıda gordum WOW diye koca yazıyı camda :D bi baktım 89 ytl ye wow gelmiş alıcaktım vazcaydım(lol lafa bak)[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lagwagon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 nebula.. beles ekmek dagatsalar bukadar talep olmaz...:D ah oss olmasa... ama ark netten siparisle 50-60 melyona almis burda biraz pahalıymıs normal ama....[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tangerine Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ben yarin quest yapicam asil bütün gidebildiğim bimeks-toyzz-megavizyon-dnr lara gidiyorum. sendit'ten geleni de 65 milyona satiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Valla ben öss den sonra gircem yinede aldim bugün biter falan :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xantia Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Lagwagon, 12 Şubat 2005 22:45 tarihinde demiş ki: nebula.. beles ekmek dagatsalar bukadar talep olmaz...:D ah oss olmasa... ama ark netten siparisle 50-60 melyona almis burda biraz pahalıymıs normal ama.... nerden sipariş etmiş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Tepe Nautiluds da megavizyonda halen 5 adet kutu duruyor fiyatı 99 milyon ama[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tangerine Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 kartal sahil migros dnr dan aldim oh bee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lagwagon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: xantia, 13 Şubat 2005 01:43 tarihinde demiş ki: said: Lagwagon, 12 Şubat 2005 22:45 tarihinde demiş ki: nebula.. beles ekmek dagatsalar bukadar talep olmaz...:D ah oss olmasa... ama ark netten siparisle 50-60 melyona almis burda biraz pahalıymıs normal ama.... nerden sipariş etmiş . 65 e almis ayrica önsiparis oldugu icin ucuza gelmis ve siparisler kapanmis yoksa bende alacaktim... siteyi bilmiyorum...[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar