UTN Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 HARD-DİSK tipi kadın: -Her şeyi hafızasında saklar... Devamlı... ... RAM tipi kadın: -İşiniz bittiği anda sizi de unutur... ... WİNDOWS tipi kadın: -Herkes hiçbir şeyi doğru dürüst yapamadığını bilse de kimse onsuz yaşayamaz... ... EXCEL tipi kadın: -Söylendiğine göre birçok kabiliyeti olmasına rağmen birçok kimse basit ihtiyaçlar için kullanır... ... SCREENSAVER tipi kadın: -Eğlendirmekten başka hiçbir ise yaramaz... ... İNTERNET tipi kadın: -Erişilmesi zorlu olan tiptir... ... SERVER tipi kadın: -İhtiyacınız olduğunda her zaman meşguldür... ... MULTİMEDİA tipi kadın: -Korkunç seylerin güzel gözükmesini sağlar... ... E-MAİL tipi kadın: -Her 10 sözünden 8'i anlamsızdır... ... VİRÜS tipi kadın: -Bir başka ismi de "Eş"tir... Hiç beklemediğiniz bir anda gelir, kendisini yerleştirir ve kaynaklarınızı kullanmaya başlar...[signature][hline]rölans!!
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Lol[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 kaçıncı oldu?[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 :lol:[signature][hline]Every fart has a beginning.
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 hehee çok güzel olmuş. :)[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter: fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum.. DM: oldu..
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Ben görmemiştim iyi oldu ;)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Güsel ama 103028975834758437534 defa aynı topicden olması da hiç iyi değil.[signature][hline]Infarctus
Razu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 bende görmemıstım komıkmıs...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 ehe ben görmemeiştim. virüs tipi çok yerinde bi benzetme olmuş :-)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
wh1te Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 KOMİK[signature][hline]Rüzgarlı Havaları Sevmezdim. Ok atmak zor olur rüzgarda. Şimdi ise Rüzgarı Severim Çünkü Herkez Rüzgarda ok atamaz...
Öne çıkan mesajlar