iyic Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Ya beyler level 5 oldum ve level atlıyamıyorum ne yapmam gerek bi ayrıntılı anlatırmısınız yeniyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciguli Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Levelin 5 olduktan sonra classını belirlemelisin.Mesela açılısta Mage olarak açtıysan charını Cabalist yada Sorcerer Trainer bulup o loncaya dahil olduktan sonra gelişimin sürecek.Fighter seçtiysen Paladin,Armsman,Merchenary gibi classlardan birisini secebilirsin.Diğer türlü lvl atlayamassın.Trainerları SI de Gotwaite Harbour yada Camelot şehrinde bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Ya albion deilse ? :)[signature][hline]Leasie Sumotoru (50 Eldritch) Lancelot/Hib Bealith Sumotoru (Vampiir) Lancelot/Hib Öhöm bakınız Bendeniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 hib - tir na nog/domnann(SI)/alainn binn(yanlis yazmis olabilirim)/connla/druim cain[signature][hline]Ranger : Bard : Hero (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 http://daoc.catacombs.com/cbuilder.cfm bu linkten hangi classlar lvl 5te ney olabiliyo bakabilirsin, ayrıca classa girip levelı falan ayarlayıp hangi levelda neye ne kadar puan verirsen nelere sahip olucağını görebilirsin (bide hatırlatiim dedim büyücülerin büyülerinde yazan kırmızı "bilmemkaç d" büyünün ortalama damage i falan diil,şeysi var onun bende pek bilmiyorum :p)[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciguli Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Evet tabi böyle durumda söz konusu alb olmayada bilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar