Stavanger Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 arkadaslar ben skilleri deiştirdim ama provakedeki ince noktaları örenmek istiyorum ornek gate filan ne işe yaradığını orenmek istedim ayrıca harpydeki teknikleri yazarsanız sevinirim
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Ben hiç proveker olmadım lvl 57 den sonra günde 10-15 saat apos partsi yaparak lvl 60 oldum provekelik zor bir kere dendim arkadaşın charıyla hakkaten zor yapması attack ol sürekli ölmek yok :D:D:D Ama zor lvl atlıyosun o ayrı konu :D:D:D[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL_TR CLaN :Hiç Olmadı...... LvL :6x Blade Master Warior
dentazor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 iyi ki bi master oldun ha! daha raporun bilem yok :P Provokerlik zor, tehlikeli ve cok zevkli bir iştir. Arkanda çeşit çeşit 30 tane harpyle dolasmak her babayiğidin harcı değildir. Al sana taktikler. Once git DK hill e veya kafana gore eslant dısında bi yere skilinin ne kadar bi alanı etkilediğini güzelce öğren. Gelelim Harpyleri nasıl provoke edecegine. - Oncelikle harpylerin cok dibine girmeyeceksin. En onemli kural bu. - Abartılı olmamak kaydıyla zigzag cizip kosacaksın. eğer boyle yapmazsan bi sure sonra arkanda 5 harpyle spota gelir magelerin senne bi gusel eğlenmesine sebep olursun. Bunna da kalmaz noob damgası yersinki allah muhafaza. - Her zaman yanında 720 lik heal pot bulundur. Priestine guvenme. - Hp bonuslu itemler ve armor giymeye dikkat et. -Rotayı oyuna girip provoker i takip ederek öğrenebilrsin. -Ben SpiderHack le oynuyorum. PM at uygun bi zamanda gostereyim nasıl olacagını. -Bu arada her zaman trade in kapalı olsun. Dün soylerken ne kadar utansam da Türk bi vatandas provoke yaparken bana trade actı 4 kere. arkamda 20 harpy varken. [Bu mesaj dentazor tarafından 16 Şubat 2005 16:51 tarihinde değiştirilmiştir]
KnighT_ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 defansın skill inde kullanabildiğin lvl 45 'e kadar 2 skill war. Bu skill lerden en onemlısı provoke. Harpy lere gelınce yanmılmıyorsam 25 yada 24tane olması lazım toplamda. Senın partının gucune gore toplaman gerek. Taktiklere gelince: 1-Kesinlikle onceden buff'lı ve swıft'lı olman gerek. 2- Kesinlikle yanında pıerst olması gerek 3- Çok Çok ve Çok hızlı olman lazım. 1 hata bıle hemsenı hem pıerst'ı zora sokar. 4- harpy'lere uzaktan provoke yapman gereklı. provoke skıll ıne bastıgın zaman sende fark edersn 1 cember gorunuyor once,ve o cember gıttıkce buyuyor. o çember büyüdükten sonra vurabilirsin. 5-hepsini topladıktan sonra (kesinlikle arkana bakma) harpy leri arkadaslarının 3-4 metre onune getir. Ve hemen town'a ısınlan 6- onlar harpy'lerı hallederken sende koşarak arkadaşlarının yanına git. 7- sakın kımseye dokunma. sadece yakınlarında dur... 8- tüm harpyler ölünce ganimeti topla :) işte bu kadar!ama sana tavsıyem oncelıkle 1 harpy partısını bul ve ordakı proveke'yi izle. Yani önce öğren sonra uygula yoksa çok canın yanar..[signature][hline]Alayına İsyan! Ölümüne Cimbom... /server irc.ttnet.net.tr DarK_KnighT
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 +1 PS: EN önemli UYARIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!! SAKIN AMA SAKINNNNNNNNNNNN lag'de provoke yapma... 3100 Hp nin birden sıfırlandığını gördüm ben... tepeleyip geçiyolar allama...[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 5x Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
lucifertr Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 tradeye dikkat arkadasta sölemis banada hepsini topldiktan sonra 5 kere yaptilar ölmedim bereket[signature][hline]LuciferTR
Öne çıkan mesajlar