sadATS2 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 evet arkadaslar uzun bı aradan sona buyuk cogunlukla vaktımı jtl de gecırmek uzere kalan zamanda her zamankı gıbı jk ıle rebel kellesı pesınde kosarak gecırecegımı dusunuyorum. umarım ılk bır kac gunden sona yıne baymam :P keza bu seferde bayarsam fena bayacagım. sehır geyıklerı ıle ılgılenmıyorum pa larla da ılgılenmıyorum. sohbete her zaman acıgım bıldıgınız uzere crafta donermıyım bılmıyorum. (heh ıstersenız arada ozel armor yaparım o ayrı) su an ıcın sabıt olan djk ıle oynayacagımı tahmın edıyor bulabılırsem ıste pvp pesınde kosturacagım. sımdıden hosbulduk dıyor uzun surmesını dılıyorum. muhtemelen bır kac kısı daha acc aktıf hale gecırecek beraber takıldıgımız, malum ımp onlarda bızı ozleyen rebellerle bı kac seans yaparız artık duyduguma gore serverda ortalık rebel kaynıyomus. neyse saka bı yana umarım eskı, cok eskı tadları yenıden bulabılırız. yoksa o mmo senın bu mmo benım dolasmaktan oyun oynayamayacagız.[signature][hline]Army Captain of Vader Dark Jedi Knight Guardian of [RIP] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad(master as) sadness(dark jedi knight) eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lietrett Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 eheh sadcim hosgeldin :), bak accountu satamamanin yararlari :P. satsaydin simdi arnanin çektigi sikintilari çekcektin. nese darisi digerlerinin basina diyorum oyundaki tellerini bekliyorum :). hadi yeniden hosgeldin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bende alacam jtl yakinda pilot kasalim.[signature][hline]Eamer Strider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fade Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hosbulduk al al beraber oynarız ama kasmak yok bı daha hıc bısı kascagımı sanmıyom eq2 kas wow kas jedı matrıx kas yeter oyun oynıcam ben :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lietrett Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: fade, 10 Şubat 2005 20:26 tarihinde demiş ki: hosbulduk al al beraber oynarız ama kasmak yok bı daha hıc bısı kascagımı sanmıyom eq2 kas wow kas jedı matrıx kas yeter oyun oynıcam ben :) lol :D bide matrixdemi alcan :). artik matrixde kasariz :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hayırlısı.[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 oyunda slm vermiştim burdada diyim hoşgeldiniz L'un Rank 2 Dark Jedi Enforcer a.k.a Sne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 neresi rebel kaynıyormuş be. Akşam saatlerinde overt rebel görürsem yüzüme nur düşüyor. Herkes grinding de. Adım başı overt im. işin komik yanı rebel olarak toplanıp pvp aramaya çıktığımızda bütün meydanlar boş. grup sıkıldığında veya geç saat olup uykuya gitmeye başladığında insanlar büyük büyük imp grupları görünmeye başlanmakta.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 umarım dedıgın gıbı deıldır[signature][hline]Army Captain of Vader Dark Jedi Knight Guardian of [RIP] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad(master as) sadness(dark jedi knight) eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 malesef öyle. herkes xp kasıyor artık[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bazı akşamları RL ye baskın oluyor yada RL(ravenloft) de imp ler toplanıp New hope un base ini basmaya yada purgatory deki rebelları kesmeye gidiyorlar, LOK purgatory de (lok guildi) onlarda yardım çağırıyorlar çünki impler kalabalık geliyor , oralarda olaylar kopuyor. Bazı akşamlarıda mopta 20 ye 20 kombatlar oluyor ama şu sıralar azaldı , exp kasıp temp değiştirme merakı başladı millette imp lerde azaldı reblerde . şu anda moda padawan kesmek oldu =)[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 hoşgeldin sadness, geri döndüğüne sevindik. darısı diğer bırakanların başına... :)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Arkansis, 11 Şubat 2005 14:45 tarihinde demiş ki: bazı akşamları RL ye baskın oluyor yada RL(ravenloft) de imp ler toplanıp New hope un base ini basmaya yada purgatory deki rebelları kesmeye gidiyorlar, LOK purgatory de (lok guildi) onlarda yardım çağırıyorlar çünki impler kalabalık geliyor , oralarda olaylar kopuyor. imp lerde azaldı reblerde . şu anda moda padawan kesmek oldu =) valla olaylar ben ayrılmadan önce de öyleydi son zamanlar RIP te çok kişi olmadığından yannız gidiyodum pvplere :) artık karakteri sildim istesemde başlayamam da çok da istemiyorum çünkü çoğu tanıdık kişi oyunu bıraktı yani :)[signature][hline]Powercolor ATI Radeon X800XT 256 MB GDDR3 RAM Ekrankartı PCI X Corsair 4x512 DDR2533 ram+Vantec RAM Heatsink Intel P4 Prescott 3.4ghz 800fsb 1MB L1 CPU LGA 775 Abit AA8 3rd Eye Duramax I925X Mainboard Coolermaster Wavemaster o/c kasası Vantec PCI Slot VGA Cooler Thermalright XP90 CPU Cooler (idle mode 32derece) Logitech X620 6+1 Surround LG 19" T910BU Flatron monitor Razor Diamondback Chameleon 1600DPI Mouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxPlanck Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ..dönüyoruz. Genelde JTL, aksiyonda SWG deyim.Oyunda görüşmek dileğiyle.[signature][hline]Assassin of Palpatine Sentinel of Clan Loyal Protector of Hi'lal City Official Nightsister Slayer Kutadgu of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Rebellerin ezici bi cogunlugu var endur mendur gibi dallamalar gank le geliyolar 5 knightli rebel gruplari karsisinda bi bok yapamiyolar... 4-5 gundur 15 vs 1 pvp şovum ve pvp derslerim ilgi gormekte... onun dısında pvp gayet canlı gunde 5k ya yakın frs almaya basladım dun theed de gece buyuk pvp aprtisinde gaza gelip clone ola ola tekrar dalmasaydım elin defenderına simdiye rank 3 dum neyse bugun 1k frs mi alırım rank 3 olurum... Rebeller asırı guclu ama kaliteli oyunculara karsı hicbi sansları olmuyor Dun buffsız bir sekilde 7 rebel ile pvp yaptıkttan sonra gene csr-jamess dahil herkes tebrikler tell i atti. Kısacası gank sux solo rulz.. O'nizahm & L'un > Eclipse , kuralı uzun sure degismicek gibi[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 o csr-jamess e hemen aldıgın bh account ları ve onları keserek rank atladıgını yazıyorum, gelıp bır de bos bos konusyosun ya haketmedıgın halde, milletin sabrını tüketme yoksa ban lenmek cok yakın, bikac kisilik harekete bagli , onu da zorlamasan ıyı edersın.[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxPlanck Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ..lol inanılacak gibi değil.rank atlamak için bh account almak he.. lol..[signature][hline]Assassin of Palpatine Sentinel of Clan Loyal Protector of Hi'lal City Official Nightsister Slayer Kutadgu of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 lol sagir sultan duydu bu isi :) gec kaldiniz biraz adam akilli bakti pvp yapan yok yada pvp gruplarina karsi one to many kaliyor rank alamiyor o da bu cözümü bulmus bi cok jedi gibi[signature][hline]SWG - Ugur Mistwalker - Eclipse SWG - Reiken Mistwalker -Eclipse "Artisan - Shipw - Merchant" EQ2 - Reiken - Ranger - Runyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxPlanck Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 hehe.. uzaktık epeydir.. doğrudur da, bunun böyle sayfalarca övülecek nesi var onu anlamadım..demek ki biz eski günlerin ss lerini koysak buraya, efsane olacağız.[signature][hline]Assassin of Palpatine Sentinel of Clan Loyal Protector of Hi'lal City Official Nightsister Slayer Kutadgu of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 lol dogru söze ne gerek[signature][hline]SWG - Ugur Mistwalker - Eclipse SWG - Reiken Mistwalker -Eclipse "Artisan - Shipw - Merchant" EQ2 - Reiken - Ranger - Runyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 forumlarda böyle bi konu hatirliyorum hangisi daha ebay.L'un mu endur mu:)[signature][hline]Eamer Strider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: Sin, 15 Şubat 2005 15:11 tarihinde demiş ki: Rebellerin ezici bi cogunlugu var endur mendur gibi dallamalar gank le geliyolar 5 knightli rebel gruplari karsisinda bi bok yapamiyolar... 4-5 gundur 15 vs 1 pvp şovum ve pvp derslerim ilgi gormekte... onun dısında pvp gayet canlı gunde 5k ya yakın frs almaya basladım dun theed de gece buyuk pvp aprtisinde gaza gelip clone ola ola tekrar dalmasaydım elin defenderına simdiye rank 3 dum neyse bugun 1k frs mi alırım rank 3 olurum... Rebeller asırı guclu ama kaliteli oyunculara karsı hicbi sansları olmuyor Dun buffsız bir sekilde 7 rebel ile pvp yaptıkttan sonra gene csr-jamess dahil herkes tebrikler tell i atti. Kısacası gank sux solo rulz.. O'nizahm & L'un > Eclipse , kuralı uzun sure degismicek gibi O'nizahm eyvallah, en kral jedilarden biri, ama sen degiilsin, tamam kesmissindir biçmissindir, ama bh char kesipde utanmadan rank 3 enforcer demeye insan utanır be, alnınızın teriyle yapın su isi, ben rank 3 üm diyin bizde alkıslayalım, ama sunuda ekleyeyim, partiniz fazla uzun sürmeyecek, simdiden zevkini çıkartarak eğlenin, sonra nasıl rank atlanır ben size göstersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ha bu rada csr tebrik etse ne olur etmese ne olur hiç biride bi bok bilmeyen koyun sürüsü. 2 yasındaki çocuk tebrik etse daha makbule geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: faki, 15 Şubat 2005 22:10 tarihinde demiş ki: ha bu rada csr tebrik etse ne olur etmese ne olur hiç biride bi bok bilmeyen koyun sürüsü. 2 yasındaki çocuk tebrik etse daha makbule geçer. lol adamlar bi sorun oldugunda cabuk cevap veriyorlar ama yigidi vur ama hakkını ver :)[signature][hline]SWG - Ugur Mistwalker - Eclipse SWG - Reiken Mistwalker -Eclipse "Artisan - Shipw - Merchant" EQ2 - Reiken - Ranger - Runyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Nerde kalmıştık.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar